Můj čas na kafíčko

Po brutální havárii museli v nemocnici před Věrou Martinovou schovávat zrcadla!

Můj čas na kafíčko

Chybělo málo a při děsivé havárii mohla Věra přijít i o život!

Nekorunovaná královna české country Věra Martinová (60) si v době své narůstající slávy prožila těžký životní šok. Drsnou nehodu sice přežila, ale s jejími následky se musela hodně dlouho vyrovnávat!

Narodila se jako Věra Šolínová a zpívání jí bavilo už odmala. Dětství neměla zrovna idylické. Rodina bydlela na kraji města a navíc dostavovala dům, takže moc peněz na útratu nebylo. „Měla jsem čisté, ale záplatované šatičky,“ vzpomínala zpěvačka.

„Když už se nosily zvony, tak já měla pořád kaliopky. A děti tohle neodpouštějí. Ta hierarchie, že šaty dělají člověka, je na školách skoro nejznatelnější.“ Možná i tenhle pocit stál za její úspěšnou cestou vzhůru - snaha dokázat ostatním, že má

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden