Můj kousek štěstí

Miláček všech žen Jiří Bartoška je pro všechny páry příkladem!

Můj kousek štěstí

Stačil jediný pohled a Jiří Bartoška věděl, že je pro něj tou pravou. Dnes tvoří jeden z nejstabilnějších párů a ostatní jim jen tiše závidí.

Oba měli svou profesi, ve které se stali špičkami, a to jejich manželství prý jen prospělo. Dnes jsou nesmírně šťastní, jak se jim vše podařilo skloubit, a plnými doušky si užívají zaslouženého klidu.

Není snad ženy, které by se z Jiřího Bartošky (75) nepodlamovala kolena. Pokud je nějaký umělec zářným důkazem toho, že muži zrají jako víno, pak je to jistě on. Ačkoli by i dnes mohl mít kteroukoli ženu, na niž jen ukáže, jeho srdce už čtyřicet šest let bije jen pro jeho milovanou manželku Andreu Bartoškovou (70).

Jsou dokonalým noblesním párem a zamilovanost z nich sálá i po téměř půl století. Přitom nechybělo mnoho a spolu by vůbec neskončili. Herec se totiž příliš nezamlouval

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden