Moje sladké tajemství

Po dlouhém trápení vyklouzla z dluhové pasti

Představitelka sestřičky Zuzany z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě Veronika Gajerová (57) si kdysi půjčila na dovolenou a po pár letech musela vyhlásit osobní bankrot.

 

 

Herečka Veronika Gajerová (57), kterou si diváci oblíbili hlavně v seriálu Ordinace v růžové zahradě, moc dobře ví, jaké to je žít pod tíhou obrovských dluhů. Během krátké doby se její pohledávky vyšplhaly téměř na pět milionů korun.

Během hraní v Ordinaci si přišla na pěkné peníze

Zachránil ji osobní bankrot

Když už Veronika nevěděla kudy kam, zachránil ji osobní bankrot. Herečce se pochopitelně ulevilo, vždyť má z astronomické sumy splácet pouhých šest tisíc měsíčně. To ale v žádném  případě neznamená, že by se Gajerová zbavila všech svých problémů.

Velké sumy si totiž napůjčovala i od svých přátel, takže nejspíš navždy ztratila jejich důvěru. Své o tom vědí například Daniela Morávková (49), Jitka Smutná (68) nebo Bára Hrzánová (56).

Začalo to půjčkou na dovolenou

Ty všechny jí kdysi chtěly pomoci a dočkaly se jen obrovského zklamání. Ačkoli se Veronika dušuje, že to neudělala schválně, je jasné, že všem, kteří jí chtěli pomoci, způsobila jen obrovské zklamání.

A jak vůbec došlo k tomu, že se Gajerová stala hrdinkou tak smutného příběhu? Stejně jako mnoho jiných si herečka kdysi půjčila na dovolenou. Když ale neměla na splátky, začala si půjčovat kde se dalo. Brzy tak vytloukala klín klínem, což nemohlo dobře skončit.

Cítí se jako oběť

Navíc, Gajerová se v mnoha směrech cítí spíše jako oběť než viník. Vždyť její finanční problémy nastaly, když od ní odešel dlouholetý životní partner Petr Kracik (62). Herečka tak zůstala sama s dvěma dětmi, což se na její finanční situaci neblaze podepsalo.

Problémy na sebe nenechaly dlouho čekat, takže se Veronika ocitla v téměř neřešitelné situaci. Až když požádala o oddlužení, výrazně se jí ulevilo. Když jí byly vyměřené pravidelné splátky, měla konečně pocit, že teď už snad všechno zvládne.

Je opravdu z nejhoršího venku?

Je zřejmé, že je herečka díky osobnímu bankrotu z nejhoršího venku a může zase klidně spát. Co se ale zřejmě nikdy nespraví, jsou její pošramocené vztahy s kolegyněmi. Zda jí někdy odpustí, je ve hvězdách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden