Můj čas na kafíčko

Po drsné hádce opustila Heidi Janků otce, který jí zničil dětství – a už ho nikdy neviděla!

Můj čas na kafíčko

„Nikdy jsem neposlouchala okolí, co bych měla dělat. Dělala jsem to tak, jak jsem to cítila.“

Život zpěvačky Heidi Janků (57) poznamenali dva výrazně starší muži. Nejprve její despotický otec, který se nebyl schopen po smrti své ženy postarat o rodinu. A později její druhý manžel, jemuž vděčí za krásný život.

Dětství Heidi Janků bylo obdobím, kdy prožila spoustu stresu, dramatických situací a zvratů. Dokud žila její maminka, bylo všechno v pohodě. Ačkoliv oba její rodiče vyučovali hudbu, zpěvačku v ní objevila právě máma. Svěřila se jí, že kdysi chtěla být barovou zpěvačkou a že by byla ráda, kdyby se jí někdy stala Heidi. Bohužel se nedočkala toho, když její dcera začala slavit u mikrofonu úspěchy.

Prý mu zkazila život!

Heidi byla ještě školačkou na prvním stupni základní školy, když maminka vážně onemocněla. Rakovina byla velmi agresívní a během pár měsíců nejmilovanější bytost malé dívky zemřela. Teprve po smrti matky začala Heidi v praxi chápat, co je její otec za člověka. Nesměla jít mamince na pohřeb, musela jít do školy. Otec těžce pil a neuměl se starat o domácnost. Svým vlastním závislostem dával přednost před rodinou, takže doma stále chyběly peníze. Neštítil se dokonce sáhnout ani na částku, kterou Heidi dostávala po mamince jako sirotčí důchod. Jediným světlým bodem v životě dospívající slečny se tak stala

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden