Můj čas na kafíčko

Po druhém porodu nabrala Jitka Smutná sice kilogramy, ale získala role!

Můj čas na kafíčko

Rozvedla se s manželem kvůli jiné ženě a měla odvahu přiznat svoji orientaci.

Herečku Jitku Smutnou (70) kdysi proslavil seriál Velké sedlo. I dnešní diváci ji mají zafixovanou z televizní tvorby, ať už se jedná o Ulici, Cesty domů, Vinaře nebo Ohnivý kuře.

Když se Jitka Smutná (70) narodila, měla už tři starší bratry. Tím úplně nejstarším byl pozdější vynikající kameraman Vladimír Smutný (80). Ze sestřičky měli všichni tři radost, a dokud se nerozprchli do světa, hráli si s ní, učili jí jezdit na kole nebo pouštět draky.

Jitka má talent pro více uměleckých oborů a tím hlavním pro ni jako pro školačku bylo malování. Neměla ale peníze na výtvarné pomůcky.

Znamenalo by to utratit tři stovky za pastelky, barvy a podložky Pro její maminku by to ale byla v tehdejší době neúnosná položka poté, co se rodiče rozvedli. Právě tolik peněz si totiž – jak Jitka dobře věděla – půjčovala každý

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden