Můj čas na kafíčko

Po jakém muži ženy tak touží?

Také neprahnete po dokonalém muži, ale po chlapovi, který vás pohladí a rozesměje a vedle něhož se budete cítit přijímaná a v bezpečí?

Ať už se probudíme s rozcuchanými vlasy, kruhy pod očima a ve zmačkané noční košili, chceme se cítit v pohodě a netrápit se tím, jak vypadáme. Chceme někoho, kdo vycítí a respektuje naše pocity a nálady.

Dobře víme, že není možné najít partnera bez chyb. Jenže my ani nechceme vedle sebe dokonalého muže, protože by to byl robot. Potřebujeme mít vedle někoho, s kým se budeme cítit přirozeně.

Chlap do deště

Netoužíme jen po lásce, ale po nejlepším příteli, s nímž můžeme i mlčet, protože cítíme, že je o čem mlčet. Chceme chlapa, se kterým si ze sebe umíme vzájemně i utahovat. Kdo umí říct, že nám to sluší.

Kdo nestrhává veškerou zodpovědnost za nás dva na sebe a nemá potřebu dokazovat, že ten hlavní je tady on. Toužíme mít v partnerovi skvělého milence i parťáka do deště, který nás opravdu miluje. I se všemi našimi nedostatky, podivnostmi a rozmary.

Síla mužského objetí

Toužíme po chlapovi, s kterým se budeme smát. S kterým si můžeme vyprávět o svých snech. S nímž se můžeme vydat na cesty a věřit mu, že se o nás postará. Společně usínat, probouzet se a cítit, že o sobě víme úplně vše.

Chceme někoho, s kým můžeme upřímně a otevřeně mluvit o svých zklamáních i bolestech a můžeme mu důvěřovat. Někoho, kdo nás v našem trápení umí pevně obejmout a říct: „Nejsi na to sama, jsem tu pro tebe.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden