Moje šťastná hvězda

Po letech nenávisti si přece jen dokázali odpustit

Moje šťastná hvězda

Oba měli temperamentní povahy, a i když se Radek snažil zachovat klid, často prý u nich bývala „hotová Itálie“.

Málokteré herecké manželství bylo tak vášnivé. JIŘINA BOHDALOVÁ (90) a RADOSLAV BRZOBOHATÝ (†79) byli jako oheň a voda, jako dva lidé, kteří nemohou být ani spolu, ale ani bez sebe.

Když se Jiřina Bohdalová (90)Radek Brzobohatý (†79) nakonec rozešli, zlomilo to srdce nejen Jiřině, ale i její dceři Simoně Stašové (66). Ta totiž Radka vnímala jako svůj vzor, který ji mnohému naučil. Ale to předbíháme, pojďme si nejprve povědět, jak to celé vlastně začalo.

Oba herci se poprvé setkali během natáčení snímku Hvězda zvaná pelyněk z roku 1964. Jiřina i Radek měli již leccos za sebou, a tak není divu, že si uměli vážit štěstí. Zvlášť s Bohalovou se osud nemazlil.

Komunisté jí zavřeli tatínka, zrovna když čekala Simonu. A protože byl  tehdejší manžel Břetislav Staš (93) na vojně, stala se Bohdalová

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden