Moje šťastná hvězda

Po letech přiznali rozchod

Dlouhým měsícům spekulací je konec. Bára Poláková (37)Pavel Liška (49) se rozešli. Avšak stalo se tak už před třemi lety! Tehdy se společně rozhodli, že není důvod to ventilovat na veřejnosti, navíc potřebovali i čas sami pro sebe, aby to vůbec vstřebali.


„Naše rodiny a přátelé to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam nezvonili,“ přiznala zpěvačka. Jenže všichni se začali čím dál častěji ptát na jejich vztah, a tak nakonec došli k závěru, že půjdou raději s pravdou ven.


Hádky na denním pořádku


Rodiče malé Ronji (5,5)Riky (4) se prý často hádali, až to pro ně jako rodinu začalo být neúnosné. Usoudili tak, že bude lepší, když se jejich cesty rozejdou.  Avšak místo toho, aby na sebe házeli špínu, jak to v mnoha případech bývá, rozhodli se, že budou navštěvovat psychoterapie.


„Ty přišly na řadu, když jsme se oba shodli na tom, že už bychom mohli přetáhnout ten čas, kdy se ti dva lidé přestanou vnímat a respektovat,“ říká Bára. A zdá se, že se to vyplatilo. Avšak herec si tak trochu posteskl, že rozpad dalšího vztahu nesnáší zrovna nejlépe.


Další selhání


Když se jeho rodiče rozvedli, mělo to na něj velký dopad. S první ženou Kristýnou Bokovou (40), s níž má syna Šimona (16), to bohužel také nevyšlo. I proto zřejmě chtěl, aby to tentokrát proběhlo v poklidu.


„Bývá to najednou obrovskej náklad a zodpovědnost, když se problém netýká jen vás a když chcete, pokud možno zůstat co nejhodnotnějšími rodiči,“ dodal k tomu herec. To se jim s Bárou podle všeho zatím daří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden