Můj kousek štěstí

Po letech promluvil o Ivetě

Iveta Bartošová (†48), Ladislav Štajdl (71)

Dlouhé roky mlčel a o své velké životní lásce Ivetě Bartošové (†48) nechtěl hovořit dokonce ani po jejím sebevražedném skoku pod vlak v pražské Uhříněvsi. Až nyní hudebník Ladislav Štajdl (71), se kterým má Bartošová jediného syna Artura (19), konečně promluvil. A nebyl rozhodně nekritický. Do světa hlásá, že dokud byla Iveta s ním, bylo prý všechno v pořádku. Její pád prý započal až když se rozhodla spolu se synem od Štajdla odejít. Podle jeho slov nebyla křehká popová princezna vůbec připravená na každodenní realitu života.

Měla IQ 132

„ Já si myslím, že Ivetin pád zapříčinilo to, že do té doby, než ode mě utekla, tak jsem ji vůbec neseznámil s tvrdou realitou všedního života. Ona nevěděla, co je inkaso, co jsou pojistky, co jsou složenky, kolik stojí život, co kde se musí vyřídit a zařídit, to jsem všechno manažeroval za ni,“ popisuje kamarád mnoha českých hudebních hvězd svůj vztah s Bartošovou. „ V momentě, kdy odešla, tak samozřejmě narazila na tvrdou realitu,“ dodává Štajdl a zároveň se dušuje, že dokud byli spolu, Iveta se alkoholu ani nedotkla. Měla prý velmi vysoké IQ a protože byl její otec mnohokrát na protialkoholním léčení, Iveta nikdy pít nechtěla. Utápět svůj žal v alkoholu prý začala až po rozchodu s ním.

Artur měl 10 tatínků

Prakticky prý totiž nevěděla jak vlastně žít. „ Ona to řešila tím, že si vždycky našla nového partnera. Do té doby, než jsem toho Artura získal do péče, tak se tam vystřídalo deset chlapů,“ rozpovídal se bývalý partner zesnulé zpěvačky. Snad i proto skončil její mladý život tak brzy.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden