Moje sladké tajemství

Po letech trápení konečně našli osudovou lásku

Moje sladké tajemství

Herečka dodnes stojí v údivu, když jí manžel pomáhá galantně do kabátu a když jí nečekaně přinese květiny.

Půvabná Zlata Adamovská (62) a Petr Štěpánek (72) jsou důkazem toho, že se člověk může bláznivě zamilovat i ve zralém věku. O to více si prý váží vzájemné lásky a společně strávených chvil.

Sympatický manželský pár Zlata Adamovská (62) a Petr Štěpánek (72) mají mnoho společného. Oba pocházejí z herecké branže, a tak mají pro sebe navzájem velké pochopení. Dokonce se do sebe zamilovali při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Spousta životních karambolů

Ačkoli se pohybují ve stejném prostředí, dlouhé roky se míjeli. První ženou Petra Štěpánka byla totiž kdysi jeho krásná kolegyně Regina Rázlová (73). Protože oba byli tehdy velice mladí a nezkušení, manželství vydrželo jen pár měsíců.

Štěpánek se ale už na počátku 70. let zamiloval znovu, tentokrát do o čtrnáct let starší režisérky Vlasty Janečkové (†77). Vzali se v roce 1973 a zůstali spolu až do režisérčiny smrti v únoru 2012.

Skončila v léčebně

Jak se později ukázalo, pro Petra Štěpánka to zřejmě nebyly jednoduché roky. Janečková měla propadnout

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden