Moje sladké tajemství

Po letech trápení se konečně dočkala další role

Moje sladké tajemství

Diváci Danielu Šinkorovou zbožňovali a nejedna fanynka se jí moc chtěla podobat. Není divu, vždyť je to žena, která má styl.

Půvabná Daniela Šinkorová (48) před lety poněkud neuváženě odešla z oblíbeného seriálu. Po čase se jí ale začalo stýskat a zoufale zatoužila po návratu před televizní kamery.

Když se v roce 2005 na televizních obrazovkách objevila Daniela Šinkorová (48) jako doktorka Gita Petrová, bylo zřejmé, že se zrodila nová hvězda. Všichni se tehdy ptali, odkud se tahle sympatická brunetka vzala.

Tatínek chtěl mít z dcery lékařku

Daniela, která se narodila 28. prosince 1972 v Nitře, měla už od malička zájem o vše, co se točilo okolo kumštu. V dětství hrála na flétnu a na piano, a dokonce zkoušela i bicí. Zatímco maminka jako loutkoherečka měla pro její zájmy pochopení, tatínek si přál, aby se z jeho dcery stala lékařka.

Sama Daniela nějaký čas dokonce uvažovala o studiu na vysoké škole chemické. Pak ale její kroky zamířily na konzervatoř v Bratislavě, kde navštěvovala

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden