Moje šťastná hvězda

Po letech trápení se raduje z těhotenství

Půvabné herečce Miluši Bittnerové (41) už dlouhá léta nikdo neřekne jinak než „Miluško“. To má pochopitelně svůj důvod. Miluška totiž působí na své okolí úplně stejně jako její přezdívka. Je za každých okolností milá, dobře naladěná a stále usměvavá.

Je proslulá poprsím

Okouzlující úsměv však není jediné, co Milušku charakterizuje. Bittnerová je totiž dobře známá svým krásným poprsím, z kterého jsou zvlášť muži doslova u vytržení.

Sympatická herečka to však naštěstí bere s nadhledem a nikdy se nenechá tímto tématem rozhodit. Ba právě naopak. Vždy když přijde řeč na její vnady, dokáže si z toho udělat legraci.

Vtipně dokázala odrazit i komplimenty Jana Krause (65). „Já se s tím tahám docela dlouho. Mám pocit, že jsem byla už prsatý miminko,“ řekla mu nedávno.

Sympatická herečka totiž dokázala ze svých „předností“ opravdu udělat přednost. Jen občas ve slabé chvilce přiznává, že i krásná ňadra mají svá úskalí.

Například takové dobíhání tramvaje je s její postavou opravdu složité. „Nikdy nevím, jak dlouho to bude trvat,“ komentovala to kdysi s humorem sobě vlastním.

Miluška zkrátka sama sebe nebere příliš vážně, což je u herečky takového formátu velice sympatické. S humorem Miluška vypráví i o dalších zajímavých eskapádách svého života.

Bittnerová totiž už od dětství hrála skvěle na klavír, jenže když udeřila puberta, byl s každodenním cvičením amen. Miluška mnohem radějidělala divadlo.

Jenže i tam se brzy provalilo, že hrávala na klavír, a tak v divadelních hrách opět musela usednout za svůj oblíbený hudební nástroj.

Své žáky by umlátila

Bittnerová je dnes ráda, že se její kariéra ubírala právě tímto směrem. Vždyť kdyby se nevěnovala divadlu, skončila by jako nevrlá učitelka hudby.

„Vzhledem k tomu, že jsem netrpělivá, tak bych ty děti umlátila a šla bych sedět,“ řekla už dávno oblíbená herečka. Naznačila snad tehdy tímto způsobem, že se v ní ještě neozývá touha po vlastním dítěti?

Později Miluše prozradila, že to byl právě klavír, který jí během studií DAMU pomohl překlenout těžké období. Bittnerová si totiž hrou na tento nádherný nástroj přivydělávala po barech.

Oproti ostatním klavíristům měla Miluška výhodu, že hosté nebyli na dívku za klavírem zvyklí. V době svých studií si tak za jediný večer přišla na „dýškách“ až na neuvěřitelných 15 000 korun.

I to ale mělo své nevýhody. Na Milušku, jako na ženu, si hosté víc dovolili. A zatímco někteří se jí ve vší počestnosti slušně dvořili, jiní chtěli její telefonní číslo nebo si jí lehali pod klavír.

Bittnerová nakonec s tímto způsobem výdělku musela přestat a šla si raději stoupnout rovnou za bar.

Jako Eliška okouzlila diváky

Bittnerová se naštěstí brzy začala prosazovat na televizní obrazovce a filmovém plátně, a tak na práci barmanky brzy přestala být závislá.

Čeští diváci ji tak mohli vidět v zajímavých snímcích Bankrotáři, Andílek na nervy, Hodina klavíru, Bastardi 3 a Tajemství pouze služební. Miluška se také poměrně záhy začala objevovat v televizních seriálech.

Zahrála si v úspěšných cyklech Život na zámku, Doktoři z Počátků, Ohnivý kuře a V.I.P. vraždy. Snad nejvýraznější roli měla v diváky velmi oblíbené Ordinaci v růžové zahradě, kde hrála sympatickou sestřičku Elišku.

Vyřazení ze soutěže oplakala Sympatická herečka také stále hraje divadlo, moderuje kulturní a společenské akce a pracuje v rozhlase.

Posluchači doslova zbožňují pořad Kraus a blondýna, kde se Bittnerová skvěle doplňuje právě s Janem Krausem. Navíc se její život i v posledních letech točí kolem hudby.

Když Milušce v roce 2016 volali z produkce StarDance, zda by přijala účast v soutěži, okamžitě se s touto novinou svěřila Jiřímu Schmitzerovi (69), který StarDance také absolvoval.

Ten jí prý řekl, že si takové dobrodružství rozhodně nemůže nechat ujít a že by během soutěže mohla i zhubnout. Bohužel, Bittnerová, alespoň podle vlastních slov, už brzy zjistila, že je ještě větší dřevo, než si myslela.

Sen se rozplynul

V té době se také znovu začalo spekulovat o soukromí půvabné herečky. Bittnerová totiž měla už pár let za sebou rozchod s manželem Lukášem, který se prý ještě necítil na založení rodiny.

Oba dva měli odlišný pohled na svět, a když se Lukáš přestěhoval na Šumavu, bylo o rozvodu téměř rozhodnuto. Bittnerovou konec téměř sedmnáctiletého manželství téměř srazil na kolena.

V té době Milušce pomohla hlavně práce a její věrní kamarádi. Tehdy to vypadalo, že se herečka bude muset navždy vzdát svého snu o miminku.

Vše se naštěstí v dobré obrátilo, když Bittnerová potkala dalšího osudového muže svého života, přítele Rendu (45). Tajemný muž, který pracuje v reklamní agentuře, byl pro Milušku už od počátku jejich známosti velkou oporou.

A to i přesto, že se ti dva nejprve tak trochu míjeli. Bittnerová později vyprávěla, že René byl pro ni nejprve fantastický kamarád, který jí pomáhal ve chvílích, kdy jí nebylo zrovna nejlíp.

Dítě na cestě

Navíc si na sebe museli nějaký čas počkat. „Buď byl zadaný jeden, nebo druhý,“ vysvětlovala pak novinářům herečka. Když se z Milušky a Rendy stali milenci, byla herečka konečně zase šťastná.

Tehdy však ještě nemohla tušit, že se jí splní i další velký životní sen. Když Miluška v dubnu oznámila, že už pět měsíců čeká vytoužené miminko, gratulace jejích kolegů a kamarádů nebraly konce. Všichni jí rovněž přejí, ať jsou ona i miminko v pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden