Moje sladké tajemství

Po Luďkově smrti jí zbyly jen krásné vzpomínky

Nádherná Jana Hlaváčová (83) a její manžel Luděk Munzar (†85) dlouho patřili k nejšťastnějším párům v českém showbyznysu. Není divu, že když Luděk zemřel, zhroutil se herečce celý svět?

Je veřejným tajemstvím, že si Jana Hlaváčová (83) a Luděk Munzar (†85) prožili velké trápení v osobním životě, než našli jeden druhého. Všichni jim proto přáli, aby spolu mohli strávit co nejvíce času.

Slavný kolega byl její osudovou láskou.

Jejich vztah přerostl v hlubokou lásku

Ti dva byli nejprve jen kolegové a přátelé, později jejich vztah přerostl v hlubokou lásku. A aby bylo jejich štěstí dokonalé, pořídili si spolu dceru Báru (49), která se později vydala v hereckých stopách slavných rodičů.

V dalších letech musela mít Jana pro manžela velké pochopení. Vždyť se kromě herectví věnoval samým nebezpečným zálibám. Munzar jezdil automobilové závody, a dokonce pilotoval sportovní letadla.

Manželova smrt ji zlomila

Ačkoli Hlaváčová často trnula strachy, nikdy svého manžela v ničem neomezovala. A už vůbec by ji nenapadlo, že to bude právě ona, koho jako prvního z jejich dvojice zradí zdraví.

Herečka totiž před několika lety onemocněla záhadnou nemocí, později se začalo šuškat, že se jedná o Parkinsonovu chorobu, ke které se přidaly vážné deprese.

Luděk se o ni oddaně staral a snažil se jí vyplnit každé přání, které jí viděl na očích. Když Munzar 26. ledna 2019 odešel do hereckého nebe, nemocné Janě se zhroutil celý svět. Luděk byl celý její život, a tak není divu, že ji manželova smrt dočista zlomila.

Je upoutaná na lůžko

Beze zbytku se tak vyplnila slova, která kdysi řekla: „Co já bych bez něj dělala? Jak bych mohla být ještě někdy šťastná?“ Janino smutné proroctví se vyplnilo.

Dnes je upoutaná na lůžko a bez pomoci dcery Báry či pečovatelek se neobejde. Přesto se Hlaváčová cítí vnitřně velice bohatá. Vždyť jí zůstaly krásné vzpomínky na muže, s kterým byla přes padesát let šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden