Moje šťastná hvězda

Po mnoha zklamáních snad konečně našla toho pravého

Moje šťastná hvězda

V úspěšném snímku Vratné lahve byla oblečená jen v prádélku, a dokonce sváděla hlavního hrdinu. Nela Boudová nikdy nebyla žádná stydlivka a ráda se ukazovala.

Zatímco veřejně působí Nela Boudová (53) jako suverén, v soukromí je citlivá. Věděli jste, že si osvojila dívku z dětského domova a že ji zklamal téměř každý muž, kterého milovala?

Tmavovlasá Nela Boudová (53) vždy patřila k předním kráskám českého filmu. Málokdo z jejích obdivovatelů však tuší, že herečka za svůj exotický půvab vděčí předkům, kteří pocházejí až z dalekého Tunisu. Její rodiče se totiž poznali, když Nelin tatínek přijel studovat do Prahy.

Brzy se zrodila velká láska, přišla svatba a po ní i malá dcerka, která dostala jméno Neila. Pak se ale maminka odmítla odstěhovat do tatínkovy rodné země, takže nevyhnutelně následoval rozvod.

To byly malé Neile jen čtyři roky, a tak není divu, že rozpad rodiny nesla velice těžce. A to tím spíše, že několik dalších let musela bydlet u babičky. Maminka totiž nemohla v Praze najít vhodné bydlení, a tak byla přesvědčená, že její

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden