Můj čas na kafíčko

Po návratu z emigrace prožila Lenka Kořínková bolestné partnerské zklamání!

Můj čas na kafíčko

V Austrálii pochopila, že by tam stejně byla pořád cizinkou!

V životě Lenky Kořínkové (64) se vyskytovaly vzlety i pády. Ten první úspěch v kariéře přišel asi moc brzy. A těch pádů bylo nakonec možná až příliš.

Pro někoho může být sláva, která přijde moc brzy, spíše něčím ubíjejícím, než povznášejícím. Když se z vás stane hvězda v šestnácti letech, často nevíte, co s tím máte dělat. To byl i případ herečky Lenky Kořínkové.

Jako jedna z hvězd hudební komedie Holky z porcelánu se stala slavnou doslova přes noc. Hned nato se začala objevovat v dalších filmech. Diváci, zejména ti mužští, si zvykli dívat se na ni jako na naivní holku s velkými „přednostmi“ a už si jí takhle nadobro zařadili. Asi by to zamávalo i s pevnějšími povahami, než má Lenka, která se označuje jako

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden