Můj čas na kafíčko

Po několika rozchodech měli Leoš Mareš a Petra Faltýnová svatbu - ale jen v seriálu!

Můj čas na kafíčko

Rozcházeli se spolu tak často, že už to nebavilo ani bulvární média.

V době, kdy spolu prožívali dramatický románek typu „ode zdi ke zdi“, měli moderátor Leoš Mareš (44) a modelka Petra Faltýnová (42) stále oficiálního manžela a oficiální manželku!

Původně byl Leoš Mareš jen moderátor v oblastním chebském rádiu. Postupně se mu podařilo stát se jednou z nejvíce placených hvězd ve svém oboru. K tomu se samozřejmě vždycky váže i zájem žen a dívek. Leoš se téhle výhody nikdy nezříkal a bohatě ji využíval, bez ohledu na to, co jeho partnerky cítí.

S modelkou Petrou Faltýnovou si začal, když ona byla vdaná a on ženatý. Vztah to byl bouřlivý; bulvární deníky průběžně informovaly o jejich rozchodech a usmiřování. Dnes je Petra rozvedená a nejspíš míří do dalšího trvalého svazku.

Otcovství z něho dospělého neudělalo

Leošova žena, Monika Marešová (45), si po boku celebrity prožila celý partnerův vzestup ke slávě. Nejprve se jí nezamlouval a byl pro ní „totálním uchem“, ale pak se

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden