Můj čas na kafíčko

Po nevěrách Prachařové přišel další velký šok!

Místo dokonalé idylky s miminkem se oba snaží pro změnu zahnat další bouřku! Čeká je rozchod?

Nejdřív nebylo kvůli záletům modelky a herečky Agáty Prachařové (32) jasné, kdo je vlastně otcem čerstvě narozené holčičky jménem Mia (4 měsíce). Když ale její manžel, herec Jakub Prachař (34), uvěřil, že je to skutečně on, přišel další šok. Miminko jim převrátllo celý vztah naruby. Celé noci křičí a Kuba raději vždy zmizí z domu!

P řed Vánocemi ještě ukazovala bývalá modelka Agáta Prachařová (32) na sociálních sítích zamilované fotky se svým manželem a hvězdou seriálu Ohnivýkuře Jakubem Prachařem (34). I když po pravdě Kuba na nich zrovna před rozzářeným vánočním stromem dvakrát nadšeně nevypadal. Jejich malá dcerka Mia (4 měsíce) na snímku chyběla úplně, protože si ji oba rodiče chrání jako oko v hlavě. Věčná rebelka a kdysi vymetačka všech větších večírků je totiž momentálně od narození druhého potomka vzornou maminou, která se skoro nehne ani z domu. Snad jenom do zaměstnání. „Pracovat jsem začala čtrnáct dní po porodu. Začala jsem učit ve škole.“ Tam jí zajistila místo její máma herečka Veronika Žilková (56). To když přišel na svět před šesti lety její syn Kryšpín (6), nestíhali fotografové pořizovat pikantní snímky. Co se najednou změnilo? Má snad na ni nějakou páku její muž, či dokonce rozkmotřená tchyně herečka Dana Batulková (59)?

Snaží se obě tchyně vztah zachránit, nebo dělají vše ještě horší?

Za vším hledej tchyni! Anebo vlastního manžela?

Přece jen po jejích nevyřešených nevěrách s fotografem Matějem Dereckem Hardem (32) mezi nimi nepanují zrovna nejlepší vztahy. Do karet by tmavovlasé snaše mohlo hrát to, že Daně teď odjel její spojenec, dcera Mariana (23), která se rozhodla studovat v Los Angeles. Navíc je to právě Agáta, kdo má Miulku doma a rozhoduje o tom, kdo ji uvidí a kdy. Batulková se o vnučku nejprve moc nezajímala, dokud nebylo jisté, že je holčička skutečně jejího syna. „Všichni říkají, že Mia je podobná Kubovi, že ze mě nemá nic,“ říkala každému hned po porodu s ledovým klidem Agáta. Teď by ji ale asi právě proto Dana ráda vídala častěji. Jenže na to zas není zvědavá Aguš. Svou tchyni drží tak pěkně v šachu, protože jen ona rozhoduje o tom, kdo její malou princeznu doma navštíví. Maminka Veroni- ka prý s hlídáním také moc pomáhat nemusí. Otázkou je, jestli to Agáta nedělá proto, aby doma věčně neměla někoho za zády. Kubu by doma naopak měla ráda daleko víc, ale ten stále častěji prchá z domu pryč. Kuba je totiž ze života s malým děckem pěkně utahaný. Na rozdíl od Agáty, která už má výchovu celkem v malíku, je to pro něho úplně nová role. A tu si očividně představoval trochu jinak a ne na stráži se svařákem v ruce, u kočáru, zatímco jeho žena blbne na snowboardu. „Na zimu se moc těším, jenom nevím, jaké budeme mít s Kubou služby u kočárku. Podle mě ale Kuba bude chtít stát u kočárku a pít svařák,“ myslí si naivně kráska. Co má Kuba za lubem?

Za svým seriálovým kámošem se Kuba chodí uklidnit.

Před rodinou utíká a schovává se!

Číhá na něho tak jedna nečekaná situace za druhou, kterou si jako bezdětný mladík vůbec neuměl představit. „Člověk má hrozně dlouhou noc. Když vás šest- krát něco probudí, tak vám přijde noc nekonečně dlouhá,“ stěžoval si herec. Při každé příležitosti prchá na stavbu, kterou má teď celou na starost. Tam se zavře do garáže a potají skládá lego, které mimochodem není žádná levná záležitost. Poslední model auta ho vyšel dokonce na sedm a půl tisíce korun. „Ano, skládám doma lego. V poslední době jsem začal a to mě hodně baví. V garáži jsem si udělal stoleček a tam teď trávím čas,“ potvrdil. Neměl by začít myslet víc na svou čtyřčlennou rodinku? Ta už navíc měla dávno bydlet v nové vilce. Její stavba se totiž táhne dlouhé čtyři roky a pořád není konec. V čem je problém?

Dokáže se postarat?

„Musím říct, že kdybych nebyl herec, tak si založím stavební firmu, která by se jmenovala Dělám to aspoň trošku dobře,“ rozčiloval se. Tak aspoň má dostatečnou výmluvu na to, prchnout z bytu od ženy a řvoucího mimina pokaždé, když má pocuchané nervy. O některé úpravy v domě se prý dokonce pokouší sám. Bude ale v novém domově mladá rodinka spokojená? Zatím to vypadá na pravý opak!

Dělá svým rodičům pořádné starosti.

Co všechno udělá pro to, aby si ho udržela?

D oby, kdy si rozverná Agáta jezdila na sluncem zalité dovolené do Itálie se svým fotografem Matějem Dereckem Hardem, jsou už tak asi nenávratně ty tam. Teď by možná dala všechno za to, aby to zase mezi ní a Kubou bylo jako dřív.

V době, kdy se před více než čtyřmi lety brali. On už by se možná Jakub taky neobtěžoval telefonovat svému sokovi a prosit ho, anebo dokonce mu vyhrožovat, aby nechal jeho ženu na pokoji, jako to dělal před rokem, když nebylo jasné, čí Mia vlastně je.

Není tohle ale začátek konce? Tímhle tempem můžou za chvíli každý bydlet někde jinde a scházet se spolu jen na rodinných oslavách. Udrží si Agáta svého muže, nebo má plnou hlavu miminka a Jakuba nechává jen zajistit technický „servis“ kolem nového hnízdečka lásky? Jak dlouho je bude tahle hra na schovávanou jednoho před druhým ještě bavit? Nebo se do celé věci vloží zase neodbytné tchyně a vyřeší to za ně? Na to si budeme muset ještě chvíli počkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden