Moje sladké tajemství

Po odmítnutí přišla nenávist a urážky na veřejnosti

Moje sladké tajemství

Leona Bořka tak milovala, že s ním srovnávala každého potenciálního nápadníka.

Jedna z královen naší populární hudby, Leona Machálková (53), má patrně pěkně divokou minulost. Zpěvačka se měla stát objektem touhy známé herečky, a dokonce si užívala sexu ve třech.

Zpěvačka Leona Machálková (53) patří už spoustu let ke stálicím naší hudební scény. Fanoušci si myslí, že o ní vědí téměř vše. Její soukromý život byl pro ně dlouho jako otevřená kniha.

Vždyť Machálková se například nikdy netajila tím, že byla partnerkou tehdy ještě ženatého architekta a výtvarníka Bořka Šípka (†66), s kterým si v roce 2003 pořídila syna Artura (18). To ale není jediná pikantnost v jejím životě.

Herečka použila silná slova

My jsme vypátrali, že se mezi Machálkovou a jednou z našich nejoblíbenějších umělkyň Milenou Dvorskou (†71) kdysi rozhořela nelítostná bitva, ve které si ani jedna ze zúčastněných dam nedávala pozor na ústa.

Tak například Dvorská do médií neváhala prohlásit: „Leona mi je skutečně

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden