Moje šťastná hvězda
Po osmnácti letech přijde drsný rozchod?
Láska už nadobro vyprchala? Každý má od života čekat něco jiného.
Po osmnácti letech přijde drsný rozchod?
Léta tvořili dokonalý pár.

Nejtajemnější pár showbyznysu LENKA VLASÁKOVÁ (47) a JAN DOLANSKÝ (42) o sobě moc nemluví a spíš se schovávají. Co za tajemství skrývají?

Letos spolu oslaví už osmnáct let. Na veselku však dodnes ještě nedošlo, a pokud ano, tak to opět perfektně utajili. Stejně jako všechno, co se jejich soukromého života týká.

Lenka Vlasáková (47) a Jan Dolanský (42) spolu už prožili hodně, a přestože jim to vydrželo už tolik let, mnozí o nich stále tvrdí, že se k sobě vůbec, ale vůbec nehodí.

Na druhou stranu se říkává, že protiklady se přitahují, a oni jsou toho, zdá se, živým důkazem.

Rodinný život už ho nebaví?

Kdysi šli z role do role a neměli žádný volný čas. Poslední rok to s nimi ale údajně jde od desíti k pěti. Nejde o nedostatek rolí, těch oba mají dost, bohužel jsou ale takového rázu, že z nich příliš peněz neplyne.

Sem tam sice Vlasáková nějakou tu hlavní roli dostane, ale bohužel ve filmech, které jsou veřejností hodnoceny ne příliš lichotivě. Navíc nepatří mezi herečky, které diváci zbožňují.

Podobné je to i u jejího partnera, který se naposled objevil v seriálu Krejzovi. Z těchto důvodů na ně režiséři sice myslí, ale spíše co se týká menších rolí.

Ale protože jsou oba zvyklí žít skromně a zbytečně neutrácejí, peníze jim nikdy starosti příliš nedělaly. Tedy až donedávna. Přesněji do doby, než měli začít uvažovat nad tím, že by se rozešli.

Společný mají nejen majetek, ale také tři děti, a kdyby se chtěli rozejít, rozhodně by to nebylo jenom tak.

Kdysi se o Vlasákové říkalo, že je vyloženě rodinný typ, zatímco Dolanský do rodinného života spadl jen čirou náhodou. A přestože si dlouho nestěžoval, nyní nejspíš zjišťuje, že má ještě co dohánět.

Jde jen o pomluvy fanynek?

Vlasákové věnoval svá nejlepší léta a teď po čtyřicítce by si zřejmě ještě rád něco užil. Jak to ale udělat, aby nerozbil rodinu? Nejspíš tak, jak to dělá mnoho jiných.

Ačkoliv to ani jeden z nich nikdy nepřiznal, i v souvislosti s jejich vztahem se spekuluje o nevěře. A ne jediné. Dolanský je velmi charismatický muž, a tak na něj ženy všech věkových kategorií doslova letí.

A občas se mělo stát, že některé své fanynce podlehl. Možná jsou to ale jen klepy lidí, kteří se snaží Dolanského s Vlasákovou rozeštvat. Nebo snad všechno roznáší zhrzené fanynky, kterým dal Dolanský košem?

Oba chytají druhou mízu

Nikdy o sobě na veřejnosti příliš nemluvili, ale poslední rok jako by se snad úplně ignorovali. Podle kolegů spolu nechodí ani na oficiální akce, ani na žádné party.

Skoro jako by se ani neznali. A to přitom ještě před dvěma lety hovořili o svatbě. Možná tím chtěli zachránit vztah, který už se ani zachránit nedal.

Jenže i herečce léta přibývají. Vždyť jí za dva roky a pár měsíců bude padesát. A bohužel je to na ní vidět víc než kdy dřív. Že by se tedy Dolanský poohlížel po nějaké mladší ženě?

Nikoho by to nepřekvapilo. Byla-li mezi nimi nějaká láska, za těch osmnáct let už možná skutečně vyprchala.

Ale dojde-li opravdu na rozchod, tedy za předpokladu, že už k němu nedošlo, veřejnost se to zřejmě hned tak nedozví. Pár totiž zásadně informace o svém vztahu nesděluje.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz