Moje sladké tajemství

Po pádu na dno přišel velký návrat na scénu

Moje sladké tajemství

Herečka Alena Mihulová (57) moc dobře ví, jak chutná opravdové zoufalství. Naštěstí se už před mnoha lety dokázala odvážně postavit své závislosti na alkoholu a začít nový život.

Báječná a stále velmi půvabná Alena Mihulová (57) nyní prožívá skutečně pohodové časy. Raduje se ze své báječné dcery Karolíny Kachyňové (27) i ze spousty nových rolí. Vždy tomu ale tak nebývalo. Mihulová si během svého života sáhla několikrát na dno, a to i kvůli své závislosti na alkoholu.

Velký a hluboký smutek

Na samém počátku tohoto příběhu byla jedna malá holčička, která své dětství trávila po různých internátech. Její maminka totiž pracovala na dráze v turnusových službách a otec péči o dítě nezvládal. Často a rád se napil, a tak nemíval náladu na hlasité dětské hry.

Aleně tak často chybělo pevné rodičovské obejmutí, a když byla o sobotě a neděli doma, chovala se prý jako typické rozmazlené víkendové dítě. Velký smutek, který

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden