Můj čas na kafíčko

Po posledním záběru v oblíbeném seriálu přišlo něco, co Sabinu Laurinovou rozplakalo!

Můj čas na kafíčko

Dvakrát už to vypadalo na svatbu a ani jednou to nedopadlo dobře!

Herečka Sabina Laurinová (49) patří ke kráskám, na kterých se čas zatím nestačil podepsat. Ve vztazích jí to sice zatím moc nevycházelo. V kariéře byla úspěšnější, i když se svojí kultovní postavou se musela nedávno rozloučit.

Křestní jméno Sabina nepatří u nás zrovna k nejčastějším. A oblíbená herečka, která si v posledních letech získala televizní diváky hlavně díky seriálu Modrý kód, se tak původně ani jmenovat neměla.

Rodiče měli vybráno jméno Linda (a pokud by se býval narodil kluk, byl by to Honzík). Tatínek Sabiny, divadelní režisér František Laurin (86) připravoval v době, kdy očekával příchod potomka na svět, hru s názvem Vrať se, Sábinko.

Jedna z hereček, Jana Dítětová (†65), ho přemluvila, že by měl miminku vybrat jméno na počet zmíněného představení. Byla u toho i maminka Sabiny, které se ta myšlenka zalíbila a proto změnila původně zvolené jméno. Trochu pikantní je, že

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden