Můj čas na kafíčko

Po rozchodu s partnerem padla Klára Issová skoro až na dno!

Můj čas na kafíčko

Několik let trvalo, než se smířila s rozchodem a pochopila, o čem jsou vztahy.

Krásná a talentovaná Klára Issová (41) měla v životě víc štěstí hereckého než partnerského. Ze zklamání se naštěstí vzpamatovala a dnes si znovu užívá lásku!    

Jak jistě víte, Klára Issová má v sobě napůl syrskou krev, po tatínkovi. Její maminka se s ním koncem 70. let seznámila, když chodil do prodejny, kde pracovala. Ačkoliv tehdy nebyly smíšené rodiny běžnou záležitostí, nikdo takový vztah neřešil. „Táta sem zapadl, miloval Čechy, Prahu, české jídlo, zejména rohlíky – zkrátka všechno, co Sýrie neměla,“ uvedla Klára v jednom rozhovoru. „Nikdy jsme nezažili třeba šikanu nebo že by nám někdo něco předhazoval. To, že měl arabskou krev a že to občas doma trošku vřelo, je věc jiná.“ Tatínek byl totiž prvorozeným z pěti dětí a v arabském prostředí byl takový potomek vždy upřednostňován. „Občas docházelo k tomu, že se choval jako macho, vybouchl, byl agresivní,“ přiznala. „Někdy holt nastala tvrdá ruka, až jsem se ho bála. Protikladem jeho

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden