Moje sladké tajemství

Po rozchodu si oblékla krásné černé šaty

Když se půvabná Mahulena Bočanová (54) zamilovala do tanečníka Jonese Santose Santany (31), zřejmě doufala, že konečně našla toho pravého. Brzy se ale ukázalo, že jejich vztah nemá budoucnost.

Je téměř veřejným tajemstvím, že krásná herečka Mahulena Bočanová (54) nemá štěstí v lásce. Ačkoli se po jejím boku vystřídala už celá řada mužů, žije stále sama, jen se svou dcerou Márinkou.

Jonese lidé obviňovali, že se chce přiživit na hereččině popularitě.

Ty dvě si během uplynulých let stvořily svůj vlastní malý svět, v kterém je jim dobře, a navíc herečka moc dobře ví, že se o Márinku (20), která trpí lehčí formou autismu a epilepsií, bude muset neustále starat.

Prý spolu jen tančili

Pochopitelně tak hledá muže, který bude tuto skutečnost respektovat. Nyní se zdá, že exotický Jones Santos Santana (31) tyto hereččiny požadavky patrně nesplňoval. Ti dva se spolu začali objevovat ve společnosti v roce 2013, a i když Mahulena tvrdila, že spolu jen tančí, nikdo z jejího okolí nebyl na pochybách.

Podle letmých doteků a obdivných pohledů bylo zřejmé, že je mezi nimi něco většího než jen profesní přátelství. „Jsme spolu už dlouho,“ přiznala později zpěvačka novinářům. Když ale v únoru 2014 navštívila Ples v Opeře, už byla zase sama.

Novinářům pak sdělila, že krásné černé šaty, které měla tehdy na sobě, ještě vybíral její expřítel. Barva, kterou její šaty měly, prý ale ani náhodou nevyjadřovala smutek nad skončeným vztahem.

Jen tehdy se Santanou zvažovali, zda černé, nebo červené, a on rozhodl, že ty tmavé budou Bočanové slušet víc. „Tak držím barvu a slovo, ne smutek,“ uvedla tehdy herečka.

Brzy si našel náhradu

Jedna velká láska tak byla u konce a bývalí partneři se vydali každý svou cestou. Jenže zatímco Mahulena zůstala sama, atraktivní tanečník byl brzy viděn ve společnosti atraktivní blondýnky.

A proč se ti dva vlastně rozešli? „V poslední době nás čím dál častěji trápil fakt nulové šance na společnou budoucnost,“ řekla smutně herečka. Patrně tak narážela na skutečnost, že byl Santana o celých dvaadvacet let mladší než ona.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden