Můj čas na kafíčko

Po rozvodu hledal Ondřej Sokol útěchu v náručí nezletilé milenky!

Můj čas na kafíčko

Odešel z Prahy s dcerou slavné herečky, ale dlouho s ní nevydržel!

Jak Ondřej Sokol (48) přiznává, popularita k jeho profesi patří. Přináší mu i přízeň žen, ale s někým ve vztahu zůstat není tak jednoduché, jak to na začátku vypadá.

Čím dál oblíbenější herec, režisér a moderátor Ondřej Sokol se musel v dětství vyrovnat se dvěma handicapy. Tím prvním byly problémy se zrakem. Dnes už se obecně ví, že Ondřej na jedno oko nevidí. Není to následek žádného zranění, je to vrozená vada, která se jmenuje tupozrakost.

Obnáší to opravdu hodně dioptrií, až 18, ale pokud by si Ondřej vzal nějakou obrovskou lupu, tak by na dané oko viděl. „Jenže můj mozek na to není uzpůsobený,“ konstatoval v jednom rozhovoru, „a kdybych najednou začal vidět normálně, bude to pro mě horší; rozbolí mě hodně hlava nebo budu zmatený.“

Druhým handicapem bylo, že měl

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden