Moje sladké tajemství

Po rozvodu je stále opuštěná

Ostatním pomáhá najít lásku, sama ji ale postrádá.

V reality show Farmář hledá ženu Laďka Něrgešová (46) pomáhá najít účastníkům spřízněnou duši, ona je ale od rozvodu s novinářem Jaroslavem Pleslem (49) bez partnera a lásku se jí najít nedaří!

Vztah s Pleslem (49) skončil v roce 2018 po jedenáctiletém manželství. Mají spolu dvě děti, dceru Medu (6) a syna Adámka (13). Tehdy byla Něrgešová (46) velice smutná a bolavá, hodně zhubla, nicméně se nechtěla v zármutku utápět. Vypadalo to, že si krásná diva brzy najde za partnera náhradu, ale je stále volná, a to již uběhly od rozpadu vztahu čtyři roky.

Děti jsou pro ni vším. I kvůli nim se nehrne do vztahu.

Jaké má nároky na chlapa?

Nemá seznam požadavků, buď ji zaujme, nebo ne. I přesto, že by se jí zalíbil, je velmi opatrná a jsou věci, které na mužích vyloženě nesnáší. Jedná se především o nadřazené chování, šovinistické postoje nebo promiskuitu.

Je vidět, že po nevydařeném vztahu má jasno a jen tak někoho si k sobě nepustí. Navíc upřednostňuje hlavně své děti, pro které se snaží vytvářet milující zázemí. U budoucího chlapa by ocenila, kdyby ji dokázal s pochopením v těžké situaci podpořit a zvednout.

Kvůli dětem se musí hodně otáčet. Moderuje i hraje.

Připouští i své chyby

Je sice od přírody pozitivní a optimisticky naladěná, ale přesto strašný stresař. Při velkém stresu se hroutí, než problém zpracuje a uvědomí si, že se vše dá řešit v klidu a konstruktivně.

Mamka domácí

Ve vztahu se neobejde bez důvěry, jakmile ji někdo zradí, začíná se blokovat, což je z morálního hlediska jistě v pořádku. Miluje vaření a pečení. Ráda uklízí, žehlí, tvoří a buduje. Má ráda klid a teplo domova.

V tomhle prostředí s láskou vychovává své dvě děti a snaží se přes všechna protivenství světa myslet pozitivně. Laďka svými půvaby dokáže okouzlit nejednoho muže – budeme tedy čekat na odhalení pana Pravého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden