Můj čas na kafíčko

Po šesti letech dal Sylvester Stallone své lásce kopačky, za další tři roky si ji ale vzal!

Můj čas na kafíčko

„Byla jsem zklamaná. To přece nejde, po šesti letech se rozejít formou dopisu!“

Představitel drsných mužů Sylvester Stallone (74) je před kamerou známý jako muž akce. Jeho vztah s Jennifer Flavin (52) je ale dlouhý a poklidný. Jedno napínavé místo se v něm ale našlo!

O hollywoodských manželstvích je známo, že často nemívají dlouhé trvání. I tak ideální vztah, jako byl ten mezi Bradem Pittem (56) a Angelinou Jolie (45) může nakonec ztroskotat.

Sylvester Stallone se také nestrefil hned napoprvé; oženil se dokonce třikrát. Teprve třetí manželství s modelkou a herečkou Jennifer Flavin se ukázalo být zásahem do černého.

Dvě manželství ho zdeptala!

Sylvester, potomek italských emigrantů, si svoji kariéru vybudoval opravdu poctivě. Dětství neměl jednoduché. Ochrnutá půlka obličeje, vada řeči, posměšky ze strany spolužáků, rozvod rodičů – dostal toho naloženo opravdu požehnaně.

Kdo by si v té době pomyslel, že se z něho stane jeden z největších idolů akčních filmů? Životní zvrat pro něho nastal, když si zahrál

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden