Moje sladké tajemství

Po smrti manžela proplakala spoustu nocí i dnů

Energickou herečku Ilonu Svobodovou (61) krutý osud rozhodně nešetřil. Nejen že se musela vyrovnat s vážnou nemocí syna, ale také se smrtí milovaného manžela Petra Skoumala (†76).

Na první pohled by se mohlo zdát, že Ilonu Svobodovou (61) téměř nic nerozhází. Vždyť navzdory tragickým událostem, které ji v posledních letech postihly, má stále na tváři úsměv, který její fanoušci tak zbožňují.

Postihly ji strašlivé tragédie

To ale není tak docela pravda. Herečka známá především díky své roli Jitky Farské z oblíbeného seriálu Ulice totiž zažila chvíle, které ji málem srazily na kolena.

A jen díky tomu, že měla práci, která ji vždy naplňovala, a dvě milované děti, zase našla důvod k úsměvu. Tou první tragédií byla vážná nemoc syna Filipa (30), která začala naprosto bez varování těžkým epileptickým záchvatem.

Měl tři syny, o posledním se lidé dozvěděli nedávno.

Byli téměř dokonalý pár

Jen díky včasné Ilonině pomoci se chlapec uzdravil, a to i přesto, že se dlouho musel znovu učit úplně základní dovednosti. Tou další strašlivou událostí pak byla smrt jejího manžela, úspěšného hudebníka a textaře Petra Skoumala (†76).

Pro herečku bylo vše o to horší, že ona a Petr byli téměř dokonalý pár. Vychovávali Iloninu dceru z prvního manželství Adélu (35) a společného syna Filipa.

Ve všem se doplňovali

Navíc se ve všem báječně doplňovali, s láskou zvelebovali zahradu, a hlavně cestovali. To ale skončilo v roce 2014, kdy Petr onemocněl. Jen za dva měsíce od chvíle, kdy mu lékaři diagnostikovali rakovinu, zemřel.

Herečka později potvrdila, že když Skoumal odešel do muzikantského nebe, žalem proplakala spoustu dnů i nocí. „Každý, kdo zažil úmrtí někoho blízkého, ví, o čem mluvím,“ svěřila se Ilona novinářům.

Neumí jen tak složit ruce do klína

Naštěstí Ilona není z těch žen, které by složily ruce do klína. Sotva se vzpamatovala z velké bolesti, zase začala pracovat, cestovat a užívat si chvil strávených s milovanými dětmi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden