Moje šťastná hvězda

Po smrti milovaného muže se jí zhroutil celý její život

Moje šťastná hvězda

Jana Štěpánková se v životě zamilovala jen jednou. Nikdy toho ale nelitovala, protože v Jaroslavu Dudkovi našla osudového muže, se kterým se jí žilo krásně.

Osobní kouzlo herečky JANY ŠTĚPÁNKOVÉ (†84) bylo tak veliké, že nepotřebovala hlavní role k tomu, aby zazářila. To dobře veděl i její manžel.

Herečka Jana Štěpánková (†84) byla neuvěřitelně šik. Byla jednou z těch žen, které vědí, že jim krátké vlasy sluší, a odmítala se podvolit chlapskému klišé, že žena má mít dlouhé vlasy. Také se k její vždy přítomné cigaretě její sestřih hodil.

Byla to prostě moderní dáma, která si zasloužila i netradiční role. A ty většinou ozvláštňoval její suchý a kousavý humor. Přitom však zůstávala obyčejná a toho si na ní cenili všichni její kolegové.

„Důležité je, aby člověk zůstal normální. Když jdu po ulici a lidi mě poznávají, je to

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden