Moje sladké tajemství

Po smrti milovaného partnera litovala, že si ho nikdy nevzala

Moje sladké tajemství

Když Jiří Adamíra zemřel, Maciuchová se zhroutila. Tehdy se naplno ukázalo, že byl charismatický herec celým jejím světem.

Úžasná Hana Maciuchová (74) je i dnes přesvědčená, že její setkání s hercem Jiřím Adamírou  (†67) bylo snad někým předurčeno. A to i přesto, že byl jejich vztah alespoň zpočátku plný bolesti.

 

Přední dáma českého herectví, stále noblesní Hana Maciuchová (74), se narodila 29. listopadu 1945  ve Štenberku u Olomouce. Protože byli její rodiče vášniví milovníci divadla, měla už od maličko blízko k tomuto prostředí. A ačkoli snad již od dětství toužila po prknech, která znamenají svět, ze  své první role byla zoufalá.

Když v mateřské školce připravovali představení o Sněhurce, měla malá Hanička hrát právě Sněhurku. Jenže zatímco ostatní děti byly nadšené, ona se trápila. Při představě, že by měla umřít a princ by jí měl dát polibek, vyplakala snad potoky slz.

 

Musela zasáhnout maminka

Tehdy naštěstí zasáhla její milovaná maminka, která ve školce zařídila, že malá Hanička dostala roli Šmudly. Ačkoli byl její tatínek pilot a maminka knihovnice, oba vášnivě ochotničili. A protože malá Hana odjakživa ráda zpívala a recitovala, dospěli k názoru, že je

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden