Můj čas na kafíčko

Po svatbě doma vládne převážně „Itálie“

Můj čas na kafíčko

Nestane se loňská červencová svatba začátkem konce bezmála dvacetiletého vztahu dvou oblíbených herců? To by tedy byla škoda!

Hádky u nich vzplanou rychle, ale stejně rychle také pominou. Herečka Lenka Vlasáková (49) se poprvé v životě ocitla v situaci, kdy je závislá na partnerovi, zatímco její manžel Jan Dolanský (43) zase poprvé zažil, že z finančních důvodů bral role, které by jinak nechal bez lítosti profičet kolem.

Z Lenky se stala čistokrevná žena v domácnosti, přestože loňský honorář za Zločiny Velké Prahy nebyl špatný, ale určitě si říkala, že by bylo lepší mít angažmá v divadle a brát sice snížený, ale přece jen pravidelný plat. O peníze si tedy musí říkat Honzovi, který měl to štěstí, že kdoví proč uhranul hned dvě seriálové produkce a dostal práci jak v nečekaně úspěšných Kukačkách (které budou mít pokračování), tak i v bezkonkurenční Slunečné, a ještě čeká na dotáčky tří filmů.

Herečka sice tvrdí, jak je ráda, že se může plně věnovat dětem, Sofii (24), Amélii (17), Maxovi (14) a Johanovi (10), ale zároveň není vůbec ráda, že jí utíká kariéra. Byla zvyklá na

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden