Můj čas na kafíčko

Po své první filmové roli prožívala Klára Issová těžké období!

Můj čas na kafíčko

„Je důležité své pocity zveřejňovat, říkat si věci na rovinu, i když to, co pojmenováváme, je třeba partnerův nebo náš vlastní stín.“

Prosadila se nejen u nás, ale i v zahraničních filmech. Klára Issová (42) patří mezi nejúspěšnější a nejkrásnější herečky současnosti. Jen v partnerských vztazích jí to zatím nevyšlo podle jejích představ.

Jak známo, Klára Issová (42) má po svém otci syrský původ. Tatínek Michel Issa přijel do Československa studovat FAMU. Zakoukal se do sebe s maminkou Kláry, která pracovala jako prodavačka.

Rodina, do které patřil i hereččin bratr Salim (48), žila ve Zdibech, což je vesnice kousek od Prahy. „Vyrostla jsem se šiškou a drnem v ruce, pořádali jsme bitvy, stavěli bunkry. Dodnes tam jezdím na víkendy. Mám tam i svou

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden