Můj čas na kafíčko

Po tajemném rituálu vstoupil do manžela zlý duch!

Je nezodpovědné zahrávat si se silami, které nedokážeme zvládnout!

Změnu, která se kvůli magii s mým mužem stala, nedokázal sám řešit.

Už v době, kdy jsem si kdysi Radima brala, věděla jsem, že mezi jeho hlavní zájmy patří všechno tajemné, záhadné a nadpřirozené. Dokud to zůstávalo jen u čtení knih, tak mi to vůbec nevadilo. Radim byl skvělý manžel i dobrý otec pro naše děti. Jenže když děti vyrostly, rozhodl se manžel, že nastal čas vyzkoušet některé věci v praxi.

Měl svůj magický koutek

Náš vztah byl vždy velmi otevřený, takže než Radek se svými pokusy začal, svěřil se mi. Snažila jsem se mu to vymlouvat, protože jsem věděla, že podobné věci mohou být nebezpečné. Manžel se ale tvářil, že ho nic nemůže ohrozit, protože má za ty roky všechno pečlivě nastudované. Chtěl mě do svých znalostí dokonce zasvětit, ale to jsem odmítala. Nerozuměla jsem tomu a nechtěla jsem mít s nadpřirozenými silami nic společného. nepřála jsem si ani, aby dělal své pokusy v domě. Udělal si proto svůj „magický“ koutek v dílně vedle garáže. Pravidelně se mi svěřoval se svými pokroky. Celkem mě uklidňovalo, že jsem na Radimovi nepozorovala žádnou změnu. Takhle to trvalo půl roku a já dál brala manželův zájem o magické rituály jako neškodného koníčka. Potom ale přišel zlom. Jednoho večera se vrátil ze své dílny s přepadlým výrazem ve tváři. Unaveným hlasem mi sdělil, že se mu asi něco nepovedlo. Na moje obavy ale odpověděl, že všechno bude v pořádku. Jenže opak byl pravdou.

Nechtěl se o tom bavit

Hned následující den jsem si všimla výrazné změny v Radimově chování. Občas se zatvářil nepřítomně a díval se na mě, jako kdyby mě nepoznával. V jednu chvíli jsem v jeho pohledu dokonce spatřila zlost a nenávist. Hned jsem se ptala, co se stalo nebo jestli jsem něco neprovedla. Neodpověděl mi. Skoro mi připadalo, jako by se na mě díval někdo jiný. Trvalo to několik minut. Pak se Radim vzpamatoval, ale dál působil trochu nepřítomně. O svých magických pokusech se nechtěl se mnou příliš bavit. Od toho dne jsem ale začala pozorovat, že se z něho stává jiný člověk. Málo se usmíval, byl netrpělivý, občas mluvil vulgárně, což nikdy předtím neudělal. Měnil se mi doslova před očima. Když jsem se s ním o tom chtěla bavit, vztekle se na mě utrhl. Začala jsem se svého manžela i trochu bát. A to jsem netušila, že nejhorší teprve přijde!

Byl stále agresívnější!

Dva týdny po té proměně mě Radim poprvé fyzicky napadl. Křičela jsem na něho, aby se vzpamatoval, ale zdálo se, že mě vůbec nevnímá. Už jsem chtěla volat policii, ale naštěstí přestal. Když přišel k sobě, ptal se, co se dělo, jako by to vůbec nevěděl. Teprve pak mi přiznal, že se mu jeho pokusy vymkly z rukou. Měl za to, že během nich do něho vstoupila nějaká záporná síla, něco špatného, co ho nyní ovládá. Řekl mi také, že vůbec netuší, co s tím má dělat. Byla jsem z toho v šoku. Nic jsem Radimovi nevyčítala, v téhle situaci by to bylo zbytečné. Bála jsem se toho, co bude dál. Zlý duch, který do manžela při jeho magickém rituálu vstoupil, se projevoval stále agresivněji. Radim rozbíjel věci, útočil na mě, čím dál víc se mi odcizoval. Oba jsme pochopili, že tu situaci sám nevyřeší. Já jsem navrhovala návštěvu psychiatra, což ale Radim odmítl. Pozval k nám jednoho člověka, kterého znal kvůli společným zájmům o magii z internetu. Rozhodl se podstoupit vymýtací rituál. Bylo to riskantní a Radim se dokonce se mnou rozloučil. Když ten jeho známý přijel a společně se zavřeli v dílně, Dopadlo to ale úspěšně, i když ještě celý další měsíc manžel proležel doma, zesláblý a nemocný. Slíbil mi, že už se do žádných nebezpečných magických pokusů nebude pouštět. Myslím si, že je vytrestaný na celý zbytek života.

Věra S., (55), Klatovy

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden