Můj kousek štěstí

Po třicítce dovolená od dětí!

Zatímco spousta jejích vrstevníků se v životě teprve rozkoukává a hledá toho správného partnera pro manželství, děti a hypotéku, čiperná Michaela Tomešová (30) má už tohle všechno dávno za sebou.

Herečka známá ze seriálu Sestřičky se vdávala, už když jí bylo pětadvacet a v následujících pěti letech si se svým manželem hercem Romanem Tomešem (33) stihla pořídit vlastní eko-dům a dvě děti. Takhle rychlý start do života dá jednomu zabrat, a tak není divu, že Michaela už nedočkavě vyhlíží příležitost, jak by mohla alespoň na chvíli frnknout daleko od povinností.

Slunečná hezky sype, Roman udělal granda.

Mladí a neklidní

Péče o syny Kristiána (4) a Jonáše (2) musí být náročná. „Moji kluci jsou hodně živí a jsou často k neudržení.“ přiznává herečka s tím, že občas je pro ni těžké všechno ukočírovat. Aby také ne, sama se totiž pokouší o něco, co snad ještě nikdo nedokázal. A sice spojit rodinu a kariéru.

Natáčí Sestřičky, zkouší v divadle, věnuje se dabingu a do celého toho maratonu se snaží začlenit péči o domácnost, děti a manžela. To je jízda! Jeden by si řekl, že pomůže manžel, jenže od toho teď zřejmě velkou spolupráci očekávat nemůže.

Roman totiž krom divadelních zkoušek natáčí populární seriál Slunečná, kde ho diváci znají jako dobráka Tonyho. Oba partneři se tak střídají nejen doma u dětí, ale také na televizní obrazovce.

Nejkrásnější dárek

Ještě nedávno Michaela tvrdila, že si chce uchovat mladost a nadšení. S takovým životním kolotočem, který rozjela, to ale nemůže dlouho vydržet. A to si, zdá se, uvědomila nejen ona, ale také její muž, ten jí totiž na její třicáté narozeniny potěšil nečekaným dárkem.

„Manžel mi zařídil týdenní krásnou dovolenou jenom pro nás dva, a dokonce zařídil i hlídání pro syny, což je asi ten nejkrásnější dárek.“ No řekněte, kdo ve třiceti tohle může říct?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden