Můj čas na kafíčko

Po usmíření přišel další rozchod?

Manželství Agáty Prachařové (34) a Jakuba Prachaře (35) je doslova jako na houpačce. Jednou se hluboce nenávidí, pak si spolu zase vyjedou na motorce. Jen co se Jakub po rozchodu a měsíční krizi vrátil domů, už od Agáty zase utekl. Proč? A kam?

Vše začalo odchodem herce Jakuba Prachaře (35) od jeho manželky Agáty Prachařové (34), kdy si dokonce sbalil věci a odešel z domu. Údajně s ní vůbec nekomunikoval a ona netušila, co se vlastně stalo. Pak se vyrojily spekulace o Jakubově románku s Dianou Mórovou (49) a průběžně je stále viděn s cizími slečnami.

S Agátou sice prý zpátky nebydlí, ale podle všeho se k ní neustále vrací. V jednu chvíli to dokonce vypadalo, že jsou opět spolu. Není to zase tak dávno, co spolu byli přistiženi na motorce. Došlo k usmíření? Agáta se k Jakubovi lísala jako za starých dobrých časů, což svědčilo o tom, že se spolu rebelská dvojice zase usmířila.

Pak se ale Kuba ukázal na filmovém festivalu v Karlových Varech sám. Agáta prý zůstala na chatě, kde se starala o děti. Tam byl Jakub přistižen ve společnosti neznámých, mladých a pořádně rozverných krásek.

Do hotelu s ním prý však nešly. Jakub vzápětí začal trávit čas se svým kamarádem Liborem Boučkem (38), se kterým spolu kují pikle k jeho připravované svatbě. Vyrazil s kamarádem na dovolenou. Agátu nechal doma! Libor Bouček se má v srpnu ženit a Jakub, jako jeden z jeho nejlepších přátel, na svatbě rozhodně nebude chybět.

Agáta prozradila, že je také pozvaná. Její slova ale zpochybnil následně sám Bouček, který sdělil, že lidé kolem něj vědí víc než on, protože on sám zatím neví, koho pozve a koho ne. Zda si i Agáta v srpnu dá svatební koláčky, či to dopadne ztrátou dlouholetého kamaráda, jehož zná prý déle než její manžel, je otázkou.

Libor Bouček je sice nekonfliktní typ a touží se všemi vycházet, nikdo ale nechce mít na své svatbě rozzuřené a rozvádějící se dvojice! Mohl by to také vyřešit razantně a nepozvat ani jednoho z nich, zpětně by ho to ale také mohlo mrzet.

Našla si milence? Agáta se k jeho reakci zatím nevyjádřila. Zřejmě má na práci něco důležitějšího. V poslední době totiž přehnaně cvičí a chce být co nejštíhlejší. Na Instagramu zveřejňuje snímky ze cvičení a samozřejmě i své útlé postavy.

Přidává i profesionální fotky. Že by se vrátila ke své kariéře modelky, nebo je za tím něco jiného? Agáta o sebe sice vždy dbala, ale teď to už přehání. Je možné, že je za tím nový milenec? Proslýchá se, že modelka, která byla před časem v Izraeli za svou matkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden