Můj čas na kafíčko

Po velké tragédii svého partnera se Carmen Mayerová ocitla v neobvyklé situaci!

Můj čas na kafíčko

Své rozhodnutí postarat se o partnerovy dcery musela před matkou obhajovat!

V jediném okamžiku se Carmen Mayerové (76) změnil život. Po rozvodu se zamilovala do hereckého kolegy, který ale dostal do své péče dcerky poté, co se bývalá žena zabila při nehodě. Společně tuhle situaci oba perfektně zvládli!

Herečce Carmen Mayerové (76) proudí v žilách po mamince španělská krev. Rodiče se poznali ve francouzském Cannes, kde měli svatbu. Pak přijeli do Československa. To bylo ještě před válkou. Carmen nikdy nevěřila, že by za minulého režimu mohla své španělské příbuzné někdy poznat.

Babičku a dědečka z matčiny strany nikdy neviděla. "Jen jsem věděla, že tamhle někde je země, ze které pochází maminka, odkud chodí dopisy a odkud jednou přišla zpráva, že babička zemřela," uvedla.

Jak to bylo s jejím otcem

Tatínek Carmen byl milovníkem oper, takže odtud pramení původ jejího nezvyklého křestního jména. Její sestra se jmenovala Aida. „A kdyby se nám narodil bratr, tak by byl možná Rigoletto,“ řekla herečka s nadsázkou. Rodinná historie byla ale ještě trochu

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden