Můj kousek štěstí

Po zlomeném srdci je zlomená i noha

To už by stačilo! Přesně to si musí říkat zpěvačka Monika Absolonová (44), se kterou se život rozhodně nemazlí.

Letos v květnu se rozešla s dlouholetým partnerem a otcem jejích dvou synů Tomášem Hornou (40). Ten se potýkal s vleklými finančními problémy a své přítelkyni se podle všeho ne se vším pochlubil. Zklamaná Absolonová ho vypoklonkovala z domu právě v době, kdy rekonstruovali dětský pokoj.

Na všechno tak zůstala sama a pod heslem „Na tragickej život já jsem pes!“ vše vtipně okomentovala, „Kromě toho, že mám rozbombardovaný srdce, mám rozbombardovanej i byt.“ Doufala, že už se bude blýskat na lepší časy, ale co čert nechtěl, k seznamu katastrof jí teď přibyla ještě zlomená noha.

Došla jí trpělivost. Podle jejích slov ji Horna podváděl.

Šla k zemi

Není žádná křehotinka a se životem se umí porvat. Stačí vzpomenout na jejího otce, se kterým dodnes nemá dobrý vztah, jelikož údajně bil její matku a fyzické napadení si od něj „vykoledovala“ i Monika. Dnes už ji tedy jen tak něco nerozhází.

Ovšem Monika upadla na schodech a zlomila si nohu. „Byla jsem nešikovná, nesla jsem krabici a spadla jsem ze schodů. Aspoň krabice to přežila,“ popsala situaci, kvůli které vyfasovala sádru a jejími parťáky se staly berle.

Zase ruší koncerty

Její život se tak zkomplikoval zase o něco víc, a to zrovna ve chvíli, kdy se konečně rozjíždí kultura. Absolonová tedy musela zrušit divadelní představení, ve kterém hraje, a musí se smířit i s tím, že na koncertech místo oblíbeného křepčení mezi diváky bude přikovaná k židli.

Jedna pohroma za druhou. Je jasné, že Monika dostala do vínku takovou dávku katastrof, že by to vydalo na celovečerní film. Jaký ale bude mít závěr? Všichni napjatě doufají v happy end.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden