Moje sladké tajemství

Poblouznil Lucii Vondráčkovou tanečník?

Lucie Vondráčková (44) je v jednom kole. Na přítele Zdeňka Polívku (26) proto nemá tolik času. Unese jejich vztah odloučení i fakt, že herečka už třetí dítě nechce?

Navenek září Lucie Vondráčková (44) štěstím. Po svém boku má mladšího partnera Zdeňka Polívku (26) i své dva úžasné syny Matyáše (12) a Adama (8). Za úsměvem ale skrývá dlouhodobou bolest. Před lety přišla v šestém měsíci o vytouženou holčičku.

Ve StarDance jí padl do oka mladičký kolega.

Dceru čekala s bývalým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (41). I kvůli této tragédii už další dítě odmítá. „Osud pokoušet nehodlám. Takhle jsme komplet,“ svěřila v jednom z rozhovorů.

Ustojí jejich vztah náročnou taneční soutěž?

Problém je ale v tom, že její mladší přítel ještě děti nemá a sám pochází z velké rodiny, proto je pravděpodobné, že po vlastním dítěti dříve či později zatouží. A i kdyby si to přece jen rozmyslela, čas na další mateřství zkrátka nemá.

Od podzimu nastupuje do taneční soutěže StarDance, kde nebývá nouze o flirt. Vondráčková už teď přemýšlí, jakého tanečníka jí dají, a doufá, že si budou rozumět.

Blondýnka se navíc netají tím, že za favorita považuje Oskara Hese (25), kterému moc fandí. Talentovaný herec je stejně starý jako Polívka, a proto by pro Vondráčkovou mohl představovat zajímavý objekt zájmu...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden