Můj kousek štěstí

Je Zuzana Kajnarová pod kontrolou žárlivého manžela?

Nedůvěra!

Jejich vztah je prý jako na houpačce. Zuzana Kajnarová (41) a její manžel Roman Říčař (47) spolu nejen žijí, ale také často pracují, bok po boku jsou nově třeba v seriálu Specialisté.

Není se tak čemu divit, že se mluví o tom, že prožívají „ponorku“ a jeden druhého mají občas plné zuby. Nebo je to trochu jinak?

Je jí v patách

Někteří lidé, kteří mají ke Specialistům blízko naznačují, že si herec v podstatě vydupal, aby mohl být v aktuální sérii. Chtěl snad mít svou krásnou manželku, která je v seriálu obklopena téměř samými muži, pod kontrolou?

Herečka říká, že ráda plánuje, její muž naopak vůbec. A rozdílů bude asi víc.

Zlé jazyky říkají, že herečka by si od manžela ráda alespoň někde odpočinula, proto se rozhodla do Specialistů po letech vrátit. Jenže manžel ji tam následoval. Jako by chtěl dohlédnout na to, aby se nezakoukala do některého z kolegů.

Tomu by odpovídalo i to, že se o herci říká, že je celkem žárlivý. V minulosti se navíc povídalo, že byl Kajnarové nevěrný, může tak na něj sedět pořekadlo „podle sebe, soudím tebe“. Ona sama před časem potvrdila, že do dokonalosti mají daleko.

„Jsme rozdílní, ale zvládáme to.“ Také se nechala slyšet, že je důležité umět slevit ze svých cílů. Možné tedy i z vlastních snů o ideálním vztahu?

V seriálech je jako doma. S Veronikou Freimanovou hrála ve Vyprávěj.

Jde tu o děti?

S manželem jsou spolu už třináct let, logicky se tak nabízí otázka, proč by se nerozvedli, kdyby na tom jejich vztah byl opravdu tak zle. Někdo sice může namítnout, že jde zkrátka o zvyk a také o to, že spolu vychovávají dceru Rozárku (12) a syna Františka (10), je však otázka, zda by kvůli nim dokázali hodit za hlavu zásadní problémy a dělat, že je všechno v pořádku.

Snaha udržet rodinu ale může být rozhodně tím prvním, na co tento pár myslí, když přijde na neshody. Pravdu o tom, jak harmonický tento pár je, se tak možná dozvíme až za pár let ve chvíli, kdy děti vylétnou z hnízda.

Zadní vrátka

Proslýchá se také, že Kajnarová chtěla už několikrát pověsit herectví na hřebík a naplno se věnovat provozu penzionu, který s manželem vlastní. V penzionu tráví čas téměř výhradně spolu, až se zdá, že herečka opravdu nemá volnou chvíli pro sebe.

Možná proto se rozhodla nechat si herectví jako pomyslná zadní vrátka, aby mohla kdykoli utéct před domácí ponorkou a mít čas jen sama pro sebe. Koneckonců není na tom nic špatného a manželství to může jen prospět, pokud ji tedy manžel nebude následovat na každém kroku...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden