Můj kousek štěstí

Pod kudlu kvůli Matonohovi?

Má snad obavy, aby pro svého muže byla ještě dost atraktivní?

Jedna z našich nejkrásnějších hereček Lucie Benešové (48) si připadá unavená. Jako by vyhasl její nevyčerpatelný zdroj energie, ostatně sama připouští, že se jí „vybily baterky“.

Snad je to i tím, že se mámě čtyř dětí narodila vnučka a ona cítí povinnost pomáhat, zároveň však i vyčerpání. „Jsem unavená. A možná právě tenhle rok asi nejvíc,“ připouští hvězda Slunečné.

Domácnost a péče o kupu dětí leží z velké části na jejích bedrech, neboť ambi­ciózní manžel Tomáš Matonoha (51), herec, moderátor, komik a muzikant, neví, kam dřív skočit. A vlastně není divu, uživit takovou rodinu musí být pořádná dřina.

Sečteno a podtrženo: Ke smrti vyčerpané Lucii Benešové (48) najednou dochází dech a pravděpodobně i sebedůvěra. Na zákroky z oboru estetické chirurgie nikdy ani nepomyslela, teď už je dokonce realizuje. „Byla jsem k zákroku vlastně trochu dostrkaná,“ míní. „Třeba nenápadnými dotazy od maskérky: Neuvažovala jsi o operaci víček?“

Nelze vyloučit, že se podobně nešetrně zeptal i manžel. A šup, krásná herečka běžela „pod kudlu“. Jenže operace, při níž se odstraňuje povadlá kůže z víček, nikomu věčné mládí nezaručí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden