Můj kousek štěstí

Pod kudlu nepůjde ani v padesáti

Kde je chlap?

Padesáté narozeniny. Nic, o čem by ženy snily. Avšak leckterá sní o tom, jak krásné by bylo vypadat v padesáti tak jako Sabina Laurinová (50).

Kolegové ze seriálu ZOO jí připravili báječné narozeninové překvapení rovnou na place, v průběhu natáčení. Půvabná herečka nedokázala skrýt dojetí, dostala veliký čokoládový dort a nádhernou kytici. „Říká to každý, že to nečekal, ale já jsem opravdu netušila, co se chystá,“ směje se sympatická světlovláska.

Tak pětatřicet?

Sabinina seriálová dcera Sid, tedy herečka Michaela Pecháčková (18), nějak nemohla uvěřit, že je starší kolegyni už tolik let. Pořád se tomu upřímně divila. „Kolik že jí je? Padesát, to bych jí nehádala. Děláte si srandu, že jo? Tak pětatřicet!“ nevěřícně kroutila hlavou Michaela.

O slovo se přihlásila i další kolegyně, Jana Švandová (74), a prohlásila, že Sabina vede báječný život, má skvělé děti, atraktivní práci, je krásná a zdravá. „Začínají mi nejlepší léta!“ s úsměvem volala Sabina Laurinová. Co tím asi myslela? Že by se na ni konečně usmálo štěstí v lásce?

Proč utíkají?

Právě štěstí v lásce by čerstvá padesátnice potřebovala jako sůl. Kdo se zajímá o její soukromí, dávno ví, že jí muži bůhvíproč utíkají. Utekl rocker Josef Vojtek (56), otec Valentýny (19), utekl zubař Karel Kameník (61), tatínek Maji (13). Krásná blondýnka se ještě nikdy nevdávala.

Podaří se jí to po padesátých narozeninách? Bez uzardění by si díky štíhlé postavě a mladistvému vzhledu mohla obléci dlouhé bílé krajkové šaty, jaké nosívají o generaci mladší nevěsty.

Určitě by jí slušely. K tomu však chybí taková důležitá maličkost: ženich. Cožpak jsou muži úplně slepí? Zřejmě ano, když nechávají tak pohlednou ženu stále samotnou.

Prima holky

Na chirurgická zkrášlování má stále svůj neměnný názor: „Botox či jiné výplně jsou mi cizí. Nevyzkoušela jsem je a myslím si, že herečkám k životu a výrazu prostě přirozenost sluší.“

Za nejlepší recept na krásu považuje harmonii. Obě dcery jí dělají radost. Valentýna studuje Ježkovu konzervatoř v Praze, obor muzikál, ale její mladší sestra Maja se herectví patrně věnovat nebude, je uzavřenější.

„Nedělá jí dobře rozruch, pozornost. Ona je spíš přemýšlivá a intelektuálnější,“ vysvětluje pyšná maminka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden