Můj čas na kafíčko

Podaří se jí dotáhnout partnera k oltáři?

Můj čas na kafíčko

Všichni očekávají, že moderátorka a tanečník ohlásí veselku, ale před Kristinou stojí i úplně jiná volba. Letošní rok pro ni bude rozhodující!

Završit svůj životní sen a mít jistotu, tak to by si asi nejvíc přála moderátorka Kristina Kloubková (44). Jenže její přítel, tanečník Václav Kuneš (45), teď nezažívá zrovna snadné a příjemné období a to se odráží i v jejich vztahu. Důkazem lásky ale je, že se mu Kristina téměř obětovala!

Teď, anebo nikdy – ten pocit měla moderátorka Kristina Kloubková (44) v životě už mnohokrát. S přítelem Václavem Kunešem (45) se předloni na několik měsíců rozešli, protože to vypadalo, že jejich životní priority nejsou dlouhodobě slučitelné.

Jenže se jim po sobě stýskalo, a tak zvítězila láska a moderátorka v jednom důležitém bodě ustoupila. Z bydlení za Prahou se s dcerkou Jasmínou (9) přestěhovaly do Průhonic do prostorného bytu s terasou. Dcerka prý změnila školu a zdálo se, že je ve všem vyhráno a oběma se na kraji Prahy líbí.

Loňský rok měl být bodem zlomu a také byl, i když jinak, než si představovali. Kuneš vede špičkové taneční uskupení 420 PEOPLE, které kvůli covidu ze dne na den přišlo o kšefty a tím i o peníze, a i když asi stále dobíhají peníze z grantů, sotva se drží nad vodou.

Kvůli tomu Kristina, která už prý údajně uvažovala o odchodu z Novy, naopak přibrala k moderování

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden