Moje šťastná hvězda

Podařilo se jí před veřejností utajit další rozchod?

Moje šťastná hvězda

Prohlédl úspěšný seriálový herec, že je s ním jeho partnerka jen z pouhé vypočítavosti? Nebo se jejich vztah stal obětí pomluv nepřejícího okolí?

Od začátku se vztah BÁRY JÁNOVÉ (32) a LADISLAVA ONDŘEJE (30) potýkal s problémy a pomluvami. Zdá se, že herečka tlak okolí nevydržela a vztah raději ukončila. Opravdu se vzdala tak snadno?

Pověst, která Báru Jánovou (32) předchází, není nijak lichotivá. O hvězdě seriálu Slunečná se mluví jako o ženě, která si potrpí na úspěch a slávu a hlavně na peníze.  Nejednou jí bylo dokonce předhazováno, že si s Ladislavem Ondřejem (30) začala jenom proto, aby se přes něj dostala k dalším zajímavým nabídkám a kontaktům ze světa showbyznysu.

Možná také hledala někoho, kdo se o ni po skončení seriálu po finanční stránce postará. Ať už je pravda jakákoli, asi jen málokomu by bylo příjemné číst o sobě nebo o své drahé polovičce podobné věci. Podlehla Jánová tlaku okolí a raději vztah s úspěšným hercem a podnikatelem

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden