Moje šťastná hvězda

Podařilo se Věře Špinarové utajit milence?

Zdá se, že prožívá další zklamání

Ve vztazích neměla VĚRA ŠPINAROVÁ (64) příliš štěstí, a tak není divu, že jí po nějaké době došla s muži trpělivost a chtěla být chvíli sama. Teď se ale situace opakuje.

Za svůj život prošla několika vztahy, a dvakrát se dokonce postavila před oltář. Ani jedno manželství však nevydrželo a zpěvačka nakonec prohlásila, že to byla jen ztráta času. „Manželství je přežitek,“ tvrdila ještě minulý rok, když ženila svého syna. Pokud dvojice vychovává děti, rozumí se, že touží po právoplatné rodině, ale jinak pro ni svatba nemá větší význam, natož romantický podtext. Nicméně se svým názorem na partnerské vztahy se pochlubila už před časem a všichni se domnívali, že jde o chvilkovou záležitost, brzy ji to přejde a po další lásce zatouží. K překvapení ostatních dlouho nic takového nenastalo, jenže teď to spíše vypadá, že známá zpěvačka opravdu podlehla kouzlu nějakého muže, jen se jí podařilo vše udržet pod pokličkou, a poté ho zase ztratila.

Lásce už nedá šanci

Jestli nějaký románek vážně proběhl, očividně nepřišel žádný šťastný konec. Těžko říct, co přesně se mohlo stát, ale vzhledem k tomu, že Špinarová opět troubí do světa, že muže nechce už nikdy vidět, to vypadá, že případný rozchod neproběhl úplně v přátelském duchu. „Někdo potká partnera a vyjde to, a někdo holt ne,“ říká smířeně a pokračuje s tím, že to zkusila několikrát, a protože to nikdy nevyšlo, je přesvědčená, že jí není souzeno žít v páru. „Už to stačilo, už se nechci vedle nikoho probouzet,“ tvrdí se značným rozhořčením v hlase. Jestli si právě prožila další zklamání, není se ani čemu divit.

Na všechno je sama

V jejím životě existuje jen jediný muž, kterému prý může stoprocentně důvěřovat. Tím je její syn ADAM (41), s nímž dokonce vystupuje a který jí rovněž dělá manažera. Nikoho jiného už by si k tělu podle svých slov nepustila. Jediný zpěvaččin potomek už má ale svou vlastní rodinu, a tak jí jen stěží může věnovat pozornost, kterou by si přála, nemluvě o jiných potřebách. Přestože všechno jednoznačně nasvědčuje tomu, že se zpěvačka právě s někým rozešla, ona sama popírá, že by se v posledních letech s někým vídala. A i kdyby ano, teď už je podle jejích slov s nějakým randěním definitivně konec. Jako společnost jí musejí postačit její chlupatí miláčci.

Syna Adama má s Ivo Pavlíkem, který teď žije se zpěvačkou Heidi Janků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden