Moje šťastná hvězda

Podepisuje se na ní samota

Utekla do zahraničí lovit chlapy? Ti u nás ji totiž asi nemají zrovna dvakrát v lásce.

S muži to MAHULENA BOČANOVÁ (54) nemá vůbec lehké. Před časem se zařekla, že už žádného vedle sebe nechce. To ji ale asi přešlo.


Nikdo se prý nediví tomu, že je hvězda ze seriálu Ordinace v růžové zahradě pořád sama. Ostřílená Mahulena Bočanová (54) nemá sice za sebou lehké období, to ale ještě neznamená, že musí kolem sebe neustále kopat.


Před časem veřejně prohlásila, že už nikoho nechce a se svou dcerkou Márinkou (19) zůstane sama. Moc dlouho to Mahuleně ale nevydrželo, neboť se proslýchá, že si má hledat novou lásku, o kterou by se mohla v této době opřít. V čem je ale problém?


Mahulena Bočanová s dcerou Márinkou, která je pro ní jediným světlým bodem v životě.

Proč ji nikdo nechce?

Že je herečka poněkud svérázná, o tom není pochyb, jenže právě to má mnohým vadit. Moc jí na oblíbenosti nepřidává ani prezentace na sociálních sítích. „Nechová se dobře. Na instagramovém profilu se chová vulgárně, všem nadává a snaží být důležitá.

Nikdo nechápe, co jí přelétlo přes nos,“ svěřila se se svými pocity jedna z fanynek. A takového chování si bohužel všimlo i opačné pohlaví. Proč najednou tak zahořkla? Dle našich informací na tom má podíl i současná epidemie.

Nejspíš už to nezvládá psychicky, proto začíná být poněkud agresivní. Bočanové má také vadit, že nemá do čeho píchnout. Konec nováckého seriálu ji totiž srazil na úplné dno.

Je už zoufalá?

Přednedávnem odletěla na Tenerife,  kde má údajně lovit zahraniční muže. Je natolik zoufalá, že chce sbalit cizince? „V Česku ji nikdo nechce, tak odletěla lovit jinam. Tam, kde ji ještě nikdo nezná,“ dodala fanynka. Nikdo jejímu chování nerozumí, proto od svých fanoušků dostává takové nelichotivé zprávy.

Svým kamarádkám se měla svěřit, že jí i sprostě nadávají. Na internetu totiž rozdává nesmyslná moudra z plážového léhátka, která fanoušky zrovna nenadchla. Není to tak dávno, co okomentovala příspěvek známého politika Dominika Feriho (24), který zveřejnil příběh muže, jenž si léčil bolavé koleno konopím.

Toho někdo udal, a tak ho čekal trest. K tomu se Mahu vyjádřila jasně: „Mohli bychom se prosím nějak spojit a jít nakopat pěkně postupně toho udavačskýho dementa do p****e?

Pěkně postupně popořadě po mnoho měsíců, ale denně?“  Takovým chováním od sebe odrazuje nejen fanoušky, ale i potenciální partnery. Kdo by chtěl žít s někým, kdo se vzteká kvůli hloupostem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden