Můj kousek štěstí

Podezírá ho z nevěry?

Mnozí ji obdivovali za to, že zkrotila sukničkáře, teď si nejspíš tímto úspěchem není jistá.

Hvězda Ulice v létě oslavila padesáté narozeniny. Ty pro ni bohužel představují dramatický zlom.

Herečka a moderátorka se prý obává stárnutí, už několikrát to upřímně přiznala. Bojí se, že pro ni nebudou v pokročilejším věku role. Už méně Adéla Gondíková (50) hovoří o tom, že uhlídat čiperného manžela také nemusí být zrovna hračka.

S Jiřím Langmajerem (57) svého času šili všichni čerti, jakmile se však seznámil se sympatickou a vždy pozitivně naladěnou Gondíkovou, změnil se ke svému prospěchu. Začal sekat latinu, stali se stabilním a spokojeným párem a vztah korunovali svatbou.

Šeptá se však, že tmavovláska s postupujícím věkem ztrácí pověstný optimismus a smysl pro humor a začíná být přehnaně úzkostlivá. „Adéla mi na všechno přijde, je to hrozný detektiv,“ konstatuje Langmajer.

Říká to sice v legraci, pravděpodobně však jen jaksi napůl. Není se čemu divit. Býval to sukničkář jako hrom. Jeho žena se může obávat, aby se ke své někdejší zálibě nevrátil.

Její žárlení však nic nevyřeší, vše naopak jen zhorší. Nezbývá než doufat, že to herečka pochopí a „policejních“ metod raději zanechá. Tedy, pokud nic nevypátrá...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden