Můj kousek štěstí

Podezírá ho žena z nevěry?

Na první pohled by se mohlo zdát, že doma zažívá Rey Koranteng (45) hotovou idylku. Manželka Monika (47) pečuje o jejich tři dcery a on coby známý a úspěšný moderátor svou početnou rodinu živí. Ve skutečnosti tomu ale tak úplně není.

  Doma se hádají

Ačkoli Koranteng sedí za zpravodajským pultem už mnoho let, jeho žena si na manželovo pracovní vytížení ještě nezvykla, a co víc, údajně jí vadí i Reyova kolegyně Lucie Borhyová (41).  Podle všeho na ni Monika dlouhá léta žárlí a jen těžko snáší fakt, že je s ní manžel tak často. Nejčastěji se prý manželé dohadují kvůli tomu, že moderátor netráví s rodinou tolik času, kolik by si jeho žena přála. Rey bere svou roli živitele rodiny velmi vážně a chce, aby se jeho dcery a manželka měly opravdu dobře. To s sebou ale bohužel nese i riziko, že nebude doma tak často, jak by se mu líbilo. Hádky bývají prý velmi dramatické a hlasité. Monice jde údajně hlavně o děti, které tatínka téměř nevidí, protože se vrací pozdě večer. Nejsou to ale jen děti, manželka prý velmi žárlí na Borhyovou a jejich hádky se tak často točí i kolem tohoto jména. Monika Reyovi vyčítá údajně to, že zatímco se svou kolegyní z práce obráží jednu společenskou akci za druhou, ji nebere téměř nikam.

Vymlouvá se na názor veřejnosti

Kdykoli prý manželka začne s tím, že Reye na společenské události doprovází téměř výhradně Lucie, vytasí se moderátor s jasným odůvodněním. Diváci je mají prý za ta léta spojené jako dvojici a předpokládají, že přijdou společně. Kdyby se podle svých slov objevil na nějaké akci s manželkou, kterou téměř nikdo nezná, každý by se ho vyptával a na to on prý nemá ani v nejmenším náladu. Není to ale spíš tak, že mu dělá dobře, když má vedle sebe krásnou, štíhlou blondýnku po které touží nejeden muž? Není divu, že má Monika pochybnosti a že se jí nelíbí kolik času spolu kolegové tráví.

Ženě dochází trpělivost

Proslýchá se navíc, že Monika už má všeho plné zuby. Málo času na rodinu a příliš mnoho času s krásnou blondýnkou, to je něco s čím se jen těžko vyrovnává. Dá snad manželovi nůž na krk a bude si muset vybrat mezi rodinou a Lucií? A pokud by taková situace nastala je vůbec Rey připravený vzdát se přátelství se svou kolegyní? Otázkou pak zůstává, jestli je vztah, který mezi sebou moderátoři mají ,opravdu jen čistě přátelský a jestli pochybnosti Korantengovy ženy nejsou tak trochu oprávněné.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden