Moje šťastná hvězda

Podezírá snad Slavíka z nevěry?

Opět se pekulauce o tom, že má manžel Terezy Brodské (55) milenku. Herbert Slavík (60) je prý celkem záletník. Dá se tomu ale opravdu věřit?

Sympatická herečka ze seriálu ZOO asi nemá klidné spaní. Tereza Brodská (55) v minulosti mnohokrát naznačila, že se svému manželovi ve všem přizpůsobuje. Přesto to podle mnohých nestačí a Herbert Slavík (60) se rád otáčí za mladšími ženami. Což by asi nebylo nic dramatického, kdyby se v souvislosti s fotografem nespekulovalo o docela vášnivém románku.

Manželovi se podřizuje

Spoustu mužů napadne, že by brunetku chtěli mít doma. „Chlap by neměl mýt nádobí. Je to dehonestující. Nebo když luxuje, to je vážně trapné,“ nechala se před časem slyšet. Takže přiznala, že je výhodné být ve vztahu submisivní a přizpůsobit se partnerovi.

Jenže se zdá, že fotograf „podřízenosti“ své manželky dost využívá. Před časem ho například načapali, jak snídá s neznámou dívkou v pražském Obecním domě. Obhajoval se tím, že šlo o produkční výstavy, se kterou řešil jednu akci.

Vše jsou pracovní schůzky?

Mohlo mít pravdu. Nicméně je pak zvláštní, proč kolují další a další spekulace a mluví se o mnoha dalších ženách. Že by všechno byly pracovní schůzky? Slavík se samozřejmě vytížený na druhou stranu o jeho zálibě v mladších ženách se vedou řeči už dlouho. A jestli Brodská zavírá oči, tak to není moc dobré.

Jednou už to zažila?

Někteří lidé se však oblíbené herečce nediví a tvrdí, že má prostě strach, že ji Slavík opustí. Proto prý raději kouká jinam. Už ví, jak chutná rozvod a zklamání, čtyři roky byla vdaná za dokumentárního režiséra Jordiho Niuba (69).

I v jeho případě se říkalo, že je až příliš často s jinými ženami a na vlastní manželku si najde čas jen zřídka. Brodská asi nechce podruhé vstoupit do stejné řeky. V redakci věříme, že mezi manžely všechno dobře dopadne a že se snad ukáže, že Slavíka jen pomlouvají lidé, kteří mu nepřejí úspěchy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden