Můj kousek štěstí

Podezírá svého manžela z nevěry?

Na počátku vztahu Veroniky Arichtevy byla prý nevěra, a možná právě proto herečka na svého muže Bisera (44) tolik žárlí. Ženám se pan režisér líbí a jeho profese je pro ně navíc nadmíru atraktivní.

Na první pohled Veronika Arichteva nevypadá jako dračice, spíš naopak. V českém showbyznysu patří více k těm méně nápadným herečkám, které se jen výjimečně připletou k nějakému skandálu.

Proto bylo pro všechny velkým překvapením, když se někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě či Slunečné přiznala, že svého manžela Bisera doslova vyrvala z náruče jiné ženě.

Ukázala tak, že umí vystrčit drápky, když něco opravdu chce. Kdoví, jestli by dnes byli ti dva spolu, kdyby si brunetka nešla tvrdě za svým. Tak dlouho prý dělala na režiséra oči, až jejímu šarmu podlehl. Když svou budoucí ženu poznal, byl zadaný a nikoho jiného nehledal. Vždycky se totiž snaží být prý maximálně věrný.

„Zafungovala mezi námi chemie,“ přiznal v tomto případě jeden z nejvyhledávanějších režisérů u nás, který se rozhodl pro Veroniku a s tehdejší partnerkou se rozešel. Své štěstí tak mladá herečka vystavěla na neštěstí někoho jiného a teď se nejspíš děsí, že by ji mohl potkat podobný osud.

Nejednou se přiznala, že je odhodlaná se pro svou lásku třeba poprat. Sžírají ji pochybnosti, jestli je jí manžel věrný? Nebo jestli se ho nesnaží odloudit některá z hereček, s nimiž manžel pracuje, jako to před lety udělala ona sama?

„Jsem trošku žárlivá. Člověk v tom telefonu vždycky něco najde,“ překvapila Veronika. Tvrdí, že není možné, aby člověk v partnerově mobilním telefonu nic nenašel, i když se v reálu nic neděje.

Jedním dechem dodává, že manžela nešmíruje. Přílišné kontrolování a hloupé prohledávání telefonu si prý užila, než se poznali. Snad jí to dlouho vydrží...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden