Moje šťastná hvězda

Podezřívá svého muže z nevěry?

Působí jako šťastný manželský pár a spousta lidí jim to nejspíš i závidí. Teď má být ale manželství Marty Jandové (45) a jejího manžela, gynekologa Miroslava Vernera (42), na tenkém ledě. Jandová totiž svého muže údajně začala podezírat z nevěry.

Prvních známek si všimla již z jeho chování. Zdál se nemluvný, nepovídal jí, jaké to bylo v práci, a zkrátka s Martou nechtěl nic sdílet. To pro ni bylo velkým překvapením, protože s Miroslavem byli vždy parťáci, kteří si navzájem říkali naprosto všechno.Už v tu chvíli Martě začalo vrtat hlavou, co se děje. A postupem času se asi začala ve své teorii o nevěře čím dál víc utrzovat.

Našla účtenku z restaurace

Jednou doma nejspíš něco hledala a při tom nevynechala ani manželovy kapsy u saka.
Danou věc tam sice nenašla, ale objevila tam něco mnohem zajímavějšího. Měla totiž najít účtenku z luxusní restaurace, na které byla objednávka za slušnou sumu peněz. Konkrétně mělo jít o tříchodové menu a také o láhev drahého šampaňského.

S kým si její manžel zašel na takové pohoštění? S Martou to pochopitelně nebylo a sám by si do takové restaurace nezašel. Jandovou to pochopitelně dost zasáhlo, ale nechtěla manžela ihned konfrontovat. Chtěla nejdřív celou situaci probrat s kamarádkami,a popřípadě najít další důkazy o manželově nevěře.

Na nic se nesoustředí

Když historku o nalezené účtence vyprávěla kamarádkám, už ji neměly za takového blázna jako předtím, a naopak jí daly za pravdu. Podle nich je to více než podezřelé a Marta by měla být ve střehu. Ale jelikož se rozhodla svému muži nic neříct, upletla na sebe tak trochu bič.

Teď se totiž nemůže soustředit ani na práci, ani na péči o domácnost, zkrátka na nic. Neustále musí přemýšlet nad tím, jestli je jí Miroslav skutečně nevěrný, nebo jestli se dají jeho chování a činy vysvětlit.

Pozorovala ho, občas mu určitě prohlédla sako, podle přátel se zkrátka snažila najít něco, co by ho usvědčilo z viny, nebo naopak neviny. Tato situace se podepsala i na její práci, kde jí někteří kritizovali za její nesoustředěnost.

Jde o některou pacientku?

Marta si však z napomínání nic nedělala a i nadále se nechala unášet svou myšlenkou. Po dlouhém přemýšlení jí došlo, že milenkou nejspíš bude jedna z Miroslavových pacientek. Jelikož pracuje jako gynekolog, denně vidí desítky žen, takže kdyby ho nějaká dokázala svést, byla by hned ruka v rukávě.

Navíc Verner o své práci poslední dobou téměř nemluví, což by mohlo znamenat strach z odhalení. Marta se ho tedy jednoho dne zeptala, proč poslední dobou nemluví o své práci. Dostatečné odpovědi se však nedočkala.

Verner měl jen odvětit, že se v ordinaci neděje nic zajímavého, je to zkrátka jen rutina. To Jandové nestačilo a snažila se tázat dál, ale bohužel z manžela nedostala téměř nic.

Plánuje uprchnout do Ameriky?

Jandová se nachází v prekérní situaci a na manželovu nevěru určitě pořád myslí.Na druhou stranu o něj však nechce přijít, a možná proto se ho bojí konfrontovat. Mají spolu dcerku Marušku (6) a několik let žili docela spokojeně. Nechce, aby to teď definitivně skončilo nebo aby jí manžela přebrala jiná žena.

Proto začala přemýšlet o stěhování. Už dlouhou dobu je jejím snem zkusit žít v Americe. Podle ní tam je spoustu jiných pracovních možností a také touží po tom, aby její dcera mluvila perfektně anglicky. Mohlo by být tohle velké stěhování řešením?

Nikdo by je tam neznal

Zdá se to jako dobrý nápad, ale přece jen ne každému se podaří v Americe prorazit.
Konkurence tam je obrovská, a jak Marta, tak Miroslav by si svou kariéru museli začít budovat od začátku. V Česku je Verner známý gynekolog a Marta úspěšná zpěvačka a moderátorka. Kdyby se přeci jen rozhodli odstěhovat, oba by se ve svých materiálních potřebách museli uskromnit.

Verner ale zatím o Martině plánovaném odchodu z Česka nic neví. Bude s ní souhlasit, nebo bude chtít zůstat v Česku? Jandová chce nejspíš podle jeho reakce poznat, zda má Miroslav opravdu milenku. Přece jen Amerika má být jejich společným snem, a pokud on najednou nebude chtít vycestovat, Marta se v jeho zradě stoprocentně utvrdí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden