Moje šťastná hvězda

Podhůrský se dělá mladším, než je

Chce mít barevné hlasy!

Moderátor ZDENĚK PODHŮRSKÝ (57) si odmítá připustit, že už mu není třicet let a že už mu není ani třicet pět. Že i když to jistě byla léta krásná, realita je neúprosná a jasná. Přestože věčně dobře naladěného konzervativně působícího sympaťáka už za tři roky čekají velké kulatiny, stále si vymýšlí různé omlazovací fígle.

Nejen proto, aby i nadále mohl všem a hlavně sám sobě nalhávat, že jeho se nějaké stárnutí vůbec netýká. Držet si dojem věčně mladého chasníka mu asi už nepomáhá ani vztah s výrazně mladší blonďatou VERONIKOU (20).

Nově si totiž vymyslel, že by se mu pro image divokého rockera líbilo úplně změnit sestřih. Vlasy by prý na jedné půlce hlavy nejraději úplně vyholil a na druhé obarvil na zeleno, případně namodro. „To by bylo super, ale zatím si to nemůžu dovolit,“lituje svých seriózních pracovních závazků.

Zároveň vzpomíná, že kdysi míval vlasy dlouhé do půli zad. To už ho naštěstí znovu neláká. Ale jestli se někdy opravdu rozhodne si hlavu vyholit nebo obarvit, bude jistě jeden z nejodvážnějších „staříků“ naší branže a snad i republiky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden